Raisio 2h tiimipäivä

Raisio 2h tiimipäivä

390,00 €

Kuvaus

Kahden tunnin tiimipäivä on helposti varattava, sopivan mittainen ja takuuvarmasti hauska kokonaisuus 10 – 30 hengen porukoille. Kahden tunnin tiimipäivän hinta on alkaen 390 €, joka sisältää tunnin yksityiskiipeilyn ja tarvittavat varusteet 15 hengelle sekä aikaa juhlatiloissamme. Voit kasvattaa osallistujamäärä varaussivulla, lisähenkilöiden hinta on 25€/hlö. Pienemmille työporukoille suosittelemme firmojen yksityiskiipeilyä.

10:15 - 12:15 Vapaana 40
12:15 - 14:15 Vapaana 40
14:15 - 16:15 Vapaana 40
16:15 - 18:15 Vapaana 40
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kahden tunnin tiimipäivä on helposti varattava, sopivan mittainen ja takuuvarmasti hauska kokonaisuus 10 – 30 hengen porukoille.

Meitä oli 15 henkilön porukka ja kaikki tykkäsi! Varaus oli helppo tehdä, hinta oli edullinen ja saatiin heti kaikki tarvittava info sähköpostiin! Kaikki tykkäsi kiipeilystä ja siitä, että seiniä oli joka lähtöön, niin haastavia kun helpompiakin. Päällimmäisenä ja isoimpana asiana jäi kuitenkin mieleen se, kuinka meidän porukka tsemppasi ja rohkaisi toisiaan. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta kiipeily yhdisti ja tiivisti meidän työporukkaa. Oli hieno huomata kuinka hyvä ryhmähenki meillä oikeasti on. Tulemme varmasti uudestaan!”

- Milla / Siipiweikot

Kahden tunnin tiimipäivän hinta on alkaen 390 €, joka sisältää 15 minuutin alkuopastuksen, tunnin ohjatun yksityiskiipeilyn ja 45 minuuttia aikaa juhlatiloissamme. 390€ hinta sisältää kiipeilyyn tarvittavat varusteet 15 hengelle. Voit kasvattaa osallistujamäärä varaussivulla, lisäosallistujien hinta on 25€/hlö (alueelle voidaan ottaa maksimissaan n. 30 kiipeilijää samanaikaisesti, mutta tiloihimme mahtuu enemmänkin väkeä). Mikäli haluatte maksaa varauksenne laskulla, toimitattehan paikalle laskutustietolomakkeen (täällä). Varauksenne loppusummaan lisätään tällöin 7€ laskutuslisä.

Kiipeilynne aikana pääsette kisailemaan leikkimielisesti haluamassanne haasteessa. Ehtiikö tiiminne kiivetä Eiffel-tornin huipulle, testaatteko oletteko nopeampia kiipeilijöitä kuin henkilökuntamme vai jakaudutteko ryhmiin ja testaatte kuka pystyy suorittamaan vaikeimmat haasteemme? Saatte mukaanne suorituskortin ripustettavaksi kahvihuoneen seinälle ja henkilökunta ottaa teistä valokuvan muistoksi.

  • Kahden tunnin kesto on havaittu sopivan mittaiseksi aktiviteetille ja/tai palavereille, tämän voi järjestää vaikka keskellä päivää.
  • Seinillä yhteishenki kasvaa kuin huomaamatta!
  • Alkoholittomat juomat ja pienet herkut voi tilata meiltä etukäteen.
  • Meille pääsee helposti millä tahansa kulkuneuvolla ja kauppakeskuksen muut palvelut ovat totta kai käytettävissä.

Varaa oma tiimipäiväsi nyt. Tilaa on rajoitetusti ja parhaat ajat viedään nopeasti. Tee vuoden virkistävin päätös ja tuo työporukkasi kiipeilemään ja palaveeramaan Irti Maasta -kiipeilykeskukseen!

Anna työporukalle aihetta iloon varaamalla oma vuorosi nyt!