Firmatilaisuus Pori

Firmatilaisuus Pori

320,00 €

Kuvaus

Tunti kiipeilyä varusteineen ja juhlahuone käyttöönne 40 minuutin ajaksi! Tulkaa tiiminne kanssa kokemaan uusia elämyksiä ja viihtymään kiipeilyseinille. Koko kiipeilyalue ja koulutetut ohjaajamme on varattu tunniksi vain teidän käyttöönne. Kaikki saavat varmasti unohtumattomia elämyksiä kiipeilyseinillä. Täydennä tilaisuus herkullisilla tarjoiluilla, jotka voit varata alta. Firmatilaisuuden maksimikapasiteetti on 30 henkeä.


Jos haluat varata tapahtuman alle 7 päivän varoajalla, ota yhteyttä. 


Huomaathan, että firmatilaisuuksissa on eri hinnat arkena ja viikonloppuna. Näet tilaisuuden hinnan sivun alalaidasta valittuasi päivän.

17:15 - 19:10 Vapaana 0
18:15 - 20:10 Vapaana 0
Kokonaissumma: 0,00 €

KORONAVIRUSEPIDEMIAN VUOKSI OLEMME SULKENEET OVEMME VÄLIAIKAISESTI. LUE AIHEESTA ENEMMÄN TÄÄLTÄ

Kuvaus

Yksityiskohdat

Firmatilaisuus sisältää tunnin yksityiskiipeilyn ja juhlatilan 40 minuutiksi kiipeilyn jälkeen. Yksityiskiipeilyssä koko kiipeilyalue on varattu teidän käyttöönne (muissa tiloissamme saattaa olla muita asiakkaita). Valitse haluamasi pakettiin sopivat tarjoilut tai täydennä tuomisia omilla eväillä. Jokainen firmatilaisuus sisältää myös kaksi vapaalippua käytettäväksi myöhemmin tai esimerkiksi lahjaksi henkilöille, jotka eivät syystä tai toisesta päässet tilaisuuteen mukaan.

Tuntuuko, että tunti ei ole tarpeeksi? Mikäli porukkanne on erityisen energinen, voitte halutessanne varata myös kaksi peräkkäistä firmatilaisuutta. Tällöin saatte toisen kiipeilytunnin hinnasta 50 € alennusta. Huomaattehan, että varatessanne kaksi kiipeilytuntia peräkkäin tarvitsee teidän varata mahdolliset tarjoilut yms. vain toiseen kiipeilyyn.

Saapuessanne keskukseen ilmoittautukaa kassalla, josta henkilökuntamme opastaa teidät eteenpäin. Suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin ennen varauksen alkamisajankohtaa, jotta kaikki osallistujat ehtivät halutessaan vaihtaa varusteet ennen opastuksen alkamista.