Tiimipäivä, asiakastilaisuus tai jotain siltä väliltä


Kiipeily sopii kaikille, tarvitset mukaan vain seikkailumieltä!


Kiipeily tuottaa myönteisiä kokemuksia ja tiivistää ryhmähenkeä

Kiipeily Irti Maasta –keskuksessa on aktiivista ja kaikille sopivaa hauskanpitoa. Olit sitten ensikertalainen tai kokenut konkari, meiltä löytyy jokaiselle sopivia kiipeilyreittejä ja haasteita. Uusi yhteinen kokemus tiivistää ryhmähenkeä ja tarjoaa osallistujille mahtavan myönteisiä elämyksiä ja itsensä ylittämisen tunteita. 

Vaivatonta ja helppoa

Osaava henkilökuntamme pitää ryhmällenne alkuopastuksen ja avustaa teitä kiipeilynne ajan. Jokaisella seinällämme on turvallisuuden takaava automaattivarmistin, minkä avulla osallistujat voivat käyttää varatun ajan täysipainoisesti kiipeilyyn ilman turhaa odottelua. Turvallisuuden maksimoivat Self-Belay –laitteet, jotka estävät vääränlaisen kiinnittymisen varmistimeen.

Keskuksemme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä. Meille on helppoa saapua julkisilla tai omilla kulkuvälineillä. Pysäköintitilaa löytyy hyvin niin autoille kuin polkupyörillekin.

"Hienot puitteet, hyvä ja joustava palvelu yhdessä sydäntä tykyttävän, vähän erilaisen elämyksen kanssa oli avain onnistuneeseen tiimikokoukseen"

Henry Kytölä, Whirlpool Nordic Oy

Vaihtoehdot

KIIPEILYLIPPU

Sopiva pienemmille työporukoille. Tunnin kiipeilyliput ovat varattavissa keskustemme aukioloaikojen puitteissa. Vinkki! Hiljaisimpia aikoja keskuksella ovat yleensä kaksi ensimmäistä kiipeilyryhmää.

banner

FIRMOJEN YKSITYISKIIPEILY

Firmojen yksityiskiipeily on sopiva 10-20 hengen työporukoille. Kiipeilyalue on varattu tunniksi vain teidän käyttöönne. Lisämaksusta henkilökuntamme järjestää teille hauskaa ohjelmaa!

banner

2H TIIMIPÄIVÄ

Kahden tunnin tiimipäivä sisältää yksityiskiipeilyn ja aikaa juhlatiloissamme. Kiipeilyn aikana pääsette suorittamaan leikkimielistä kisailua henkilökuntamme ohjaamana. Voitte tilata tarjoilut juhlatilaan meiltä!

bannerbanner

KOLMEN KERRAN KUNTOILUSETTI

Kiinnostaako kiipeily? Tällä kuntoilusetillä tiiminne pääsee tutustumaan kiipeilyn saloihin lähemmin. Kolmen kerran hinta on 59€/henkilö ja osallistujia tulee olla vähintään kuusi.  Muista, että voit maksaa osallistumisen myös liikuntasetelillä (Smartum, Edenred, ePassi)!

Mikäli kiinnostuitte, valitkaa "Ota yhteyttä" ja järjestämme juuri teille sopivan kokonaisuuden!

Varaaminen ja maksaminen

Valitse kiinnostava tuote alta. Seuraavassa kohdassa valitse päivä- ja kellonaika ja valitse haluamasi extrat varaukseen. Lopuksi syötä yhteystietosi, valitse maksutapa ja vahvista varaus. Sinun ei tarvitse luoda käyttäjätunnusta tai kirjautua mihinkään (rekisteröityneille asiakkaille tarjoamme säännöllisesti etuja ja tarjouksia, joten rekisteröityminen kannattaa)

Varaa tilaisuus etukäteen. Maksa saapuessasi, etukäteen verkossa tai laskulla. Paikan päällä voit maksaa käteisellä, kortilla, laskulla tai näiden yhdistelmällä. Laskutusta varten täytä oheinen lomake etukäteen ja ota se mukaasi saapuessasi keskukseen. Mikäli valitsette maksutavaksi laskun, lisätään kassalla tilauksenne loppusummaan 7€ laskutuslisä. Kiipeilylipun voit maksaa myös liikuntaseteleillä (Smartum, Edenred, ePassi).

Ryhmäkoko tulee vahvistaa 3 vrk ennen tilaisuutta. Varaus tulee perua viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta. Normaalien aukiolojen ulkopuolelle tehdyt ja vahvistetut varaukset tulee perua 14 vrk ennen tilaisuutta. Tutustu myös varausehtoihimme.

/ sivu
Laskeva

12 tuote(tta)