Privaattisynttärit Tampere

Privaattisynttärit Tampere

220,00 €

Kuvaus

Enää ei tarvitse lykätä hauskojen ja liikunnallisten kekkereiden pitämistä! Nyt myös synttärit voit järjestää meillä yksityistilaisuutena. Yksityissynttäreihin sisältyy privaattikiipeily kymmenelle varusteineen sekä juhlatila kiipeilyn jälkeen. Voit kasvattaa juhlijoiden määrää alempaa.

14:15 - 16:00 Vapaana 25
16:15 - 18:00 Vapaana 25
19:15 - 21:00 Vapaana 25
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Enää ei tarvitse lykätä hauskojen ja liikunnallisten kekkereiden pitämistä! Nyt myös synttärit voit järjestää meillä yksityistilaisuutena. Yksityissynttäreihin sisältyy privaattikiipeily varusteineen 10 hengelle sekä juhlatila kiipeiyn jälkeen. Voit kasvattaa juhlijoiden määrää helposti ylempää, mutta muista, että juhlatiloihin mahtuu korkeintaan 14-18 henkeä tilasta riippuen. Voit valita lisäksi haluamasi tarjoilut tai täydentää omilla tuomisilla. Muistathan, että kynttilät, tähtisädetikut jne. ovat ehdottoman kiellettyjä tiloissamme. 

Privaattibileet -tuotteeseen sisältyy

  1. Yksityiskiipeily varusteineen 
  2. Hauskasti teemoitettu juhlatila (huom. siivous sisältyy hintaan vain jos valitset tarjoilupaketit meiltä).

Valitse tarjoilut - myös paikan päältä

LIsää haluamasi määrä tarjoiluja ylempää. Saat totta kai hankittua lisää myös paikan päältä, jos herkut pääsevät loppumaan kesken

Tervetuloa!

Meille ovat tervetulleita kaikenikäiset juhlijat. Olet sitten ensikertalainen tai kokenut kiipeilijä, meiltä löytyy jokaiselle sopivia kiipeilyreittejä. Varusteiksi riittävät sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät. Kymmentä lasta kohden kiipeilyalueella tulee olla yksi aikuinen valvoja.