Yksityiskiipeily Helsinki

Yksityiskiipeily Helsinki

120,00 €

Kuvaus

Koko kiipeilyalue yksityiskäytössäsi tunnin ajan. Tule kokeilemaan ja kisailemaan seinillemme omassa rauhassa. Paikalla on yksi ohjaaja varmistamassa onnistuneen kiipeilykokemuksen. Perushinta sisältää 6 kiipeilijää, mutta kiipeilijöiden lisääminen onnistuu helposti alempaa.

16:15 - 17:30 Vapaana 25
17:15 - 18:30 Vapaana 25
Kokonaissumma: 0,00 €

Upsell Products

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kaatuvatko seinät päälle kaiken eristäytymisen keskellä? Kaipaatko vaihtelevuutta ja monipuolisuutta liikkumiseen? Varaa yksityiskiipeily!

Yksityiskiipeilyssä koko kiipeilyalue on käytössäsi tunnin ajan. Tule kokeilemaan ja kisailemaan seinillemme omassa rauhassa. Paikalla on yksi ohjaaja varmistamassa onnistuneen kiipeilykokemuksen. Perushinta sisältää 6 kiipeilijää, mutta kiipeilijöiden lisääminen onnistuu helposti ylempää. 

Kiipeile rauhassa omaan tahtiin tai kysy ohjaajiltamme neuvoja ja vinkkejä seinien haasteiden selättämiseksi. Yksityiskiipeily sisältää tunnin kiipeilyaikaa kiipeilyalueella, alkuopastuksen sekä varusteet. Muut ryhmät (ennen tai jälkeen saapuvat) ohjataan kulkemaan eri reittejä tiloissa, jotta ette kohtaa toisianne.

Kaikki seinämme ja kiipeilyhaasteemme ovat käytettävissänne ja paikalla on yksi ohjaaja auttamassa teidät alkuun ja varmistamassa turvallisen kiipeilykokemuksen. Kiipeily meillä sopii kaikille iästä ja osaamisesta riippumatta. Niinpä nyt on loistava hetki tulla tutustumaan lajiin tai haastamaan niin itsensä kuin ryhmänsä - hiomaan taitoja ja aikoja huippuunsa.

Huomaathan, että tähän tuotteeseen ei voi lisätä juhlatilaa. Jos haluat järjestää synttärit, juhlat tai muun tilaisuuden, varaathan privaattisynttärit.