Seurojen yksityiskiipeily Pori

Seurojen yksityiskiipeily Pori

189,90 €

Kuvaus

Paras tapa päättää harrasteryhmänne kausi tai tiivistää ryhmähenkeä! Koko kiipeilyalue on varattu tunniksi vain teidän käyttöönne. Alueella olevat ohjaajamme auttavat ja tsemppaavat koko tunnin, ja kaikille on tarjolla varmasti uusia kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä. 


Varaa ryhmällesi parhaiten sopiva aika kalenterista, mahdollinen juhlaohjaaja ja tarjoilut. Tämän jälkeen pääset vahvistamaan varauksen sivun alareunasta.


Tilaisuuden maksimikapasiteetti on 30 henkilöä. Huomaathan, että seuratuotteilla on viikonloppuisin eri hinnat, jotka näkyvät kalenterista.

14:15 - 15:30 Vapaana 30
15:15 - 16:30 Vapaana 30
16:15 - 17:30 Vapaana 30
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Yksityiskiipeily on tunnin kestävä yksityiskiipeily, jossa koko kiipeilyalue on varattu teidän käyttöönne (muissa tiloissamme saattaa olla muita asiakkaita). Halutessanne voitte varata myös kaksi peräkkäistä vuoroa. Tällöin saatte toisen kiipeilytunnin hintaan 160 €. Huomaattehan, että varatessanne kaksi kiipeilytuntia peräkkäin tarvitsee teidän varata mahdolliset tarjoilut yms. vain toiseen kiipeilyyn. Ilmoittautukaa saapuessanne kassalle, josta henkilökuntamme opastaa teidät eteenpäin. Suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin ennen varauksen alkamisajankohtaa, jotta kaikki osallistujat ehtivät halutessaan vaihtaa varusteet ennen opastuksen alkamista. Huomaathan, että seuratuotteilla on viikonloppuisin eri hinnat, jotka näkyvät kalenterista.