Yksityiskiipeily Pori

Yksityiskiipeily Pori

150,00 €

Kuvaus

Koko kiipeilyalue yksityiskäytössäsi tunnin ajan. Perushinta (arkisin huomattavasti edullisempi kuin viikonloppuisin ja loma-aikoina) sisältää 8 kiipeilijää, mutta kiipeilijöiden lisääminen onnistuu helposti alempaa.

Tälle päivälle ei voi tehdä varauksia.

Kokonaissumma: 0,00 €

Upsell Products

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kaatuvatko seinät päälle kaiken eristäytymisen keskellä? Kaipaatko vaihtelevuutta ja monipuolisuutta liikkumiseen? Varaa yksityiskiipeily!

Yksityiskiipeilyssä koko kiipeilyalue on käytössäsi tunnin ajan. Tule kokeilemaan ja kisailemaan seinillemme omassa rauhassa. Paikalla on yksi ohjaaja varmistamassa onnistuneen kiipeilykokemuksen. Perushinta (arkisin huomattavasti edullisempi kuin viikonloppuisin tai loma-aikoina) sisältää 8 kiipeilijää, mutta kiipeilijöiden lisääminen onnistuu helposti alempaa. 

Kiipeile rauhassa omaan tahtiin tai kysy ohjaajiltamme neuvoja ja vinkkejä seinien haasteiden selättämiseksi. Yksityiskiipeily sisältää tunnin kiipeilyaikaa kiipeilyalueella, alkuopastuksen sekä varusteet. Muut ryhmät (ennen tai jälkeen saapuvat) ohjataan kulkemaan eri reittejä tiloissa, jotta ette kohtaa toisianne.

Kaikki seinämme ja kiipeilyhaasteemme ovat käytettävissänne ja paikalla on yksi ohjaaja auttamassa teidät alkuun ja varmistamassa turvallisen kiipeilykokemuksen. Kiipeily meillä sopii kaikille iästä ja osaamisesta riippumatta. Niinpä nyt on loistava hetki tulla tutustumaan lajiin tai haastamaan niin itsensä kuin ryhmänsä - hiomaan taitoja ja aikoja huippuunsa.

Huomaathan, että tähän tuotteeseen ei voi lisätä juhlatilaa. Jos haluat järjestää synttärit, juhlat tai muun tilaisuuden, varaathan privaattisynttärit.

Muista myös Kiipeilyseikkailu

Kiipeilyseikkailu on 2-5 -vuotiaille lapsille tarkoitettu kiipeilykokemus, jos isommat seinämme tuntuvat liian haastavilta. Täältä on pienten kiipelijöiden hyvä aloittaa matka kohti huikeaa harrastusta!