Tarjoilupaketit ja lisävalinnat

Jotta te voitte keskittyä hauskanpitoon, kannattaa jättää tarjoilut ja loppusiivous meidän huoleksemme. Vaihtoehtoisesti voitte vuokrata meiltä vain tilan ja huolehtia muista järjestelyistä itse (valitse tällöin ”omat tarjoilut”).

Hodarit ja herkut

Mega-herkkupaketti sisältää hodarit ja mausteet, poppareita, sipsiä, karkkia, kaurakeksejä, vettä ja limuboolia. Herkut tarjoillaan tilaan valmiiksi katettuna ja myös loppusiivous sisältyy hintaan.

Jädet ja herkut

Super-herkkupaketti sisältää popparia, sipsejä, hedelmäkarkkeja, vaahtokarkkeja, keksilajitelman, jäätelötuutit, limuboolia ja vettä. Herkut tarjoillaan tilaan valmiiksi katettuna ja myös loppusiivous sisältyy hintaan.

Herkut iso

Huippu-herkkupaketti sisältää sipsiä, popparia, karkkia, kaurakeksejä, mehua ja vettä. Herkut tarjoillaan tilaan valmiiksi katettuna ja myös loppusiivous sisältyy hintaan.

Herkut pieni

Kiva-herkkupaketti sisältää poppareita, karkkia, mehua ja vettä. Herkut tarjoillaan tilaan valmiiksi katettuna ja myös loppusiivous sisältyy hintaan.

Kattaus omatoimisynttäreille

Jos haluat tuoda itse omat tarjoilut, mutta et halua tehdä kattausta, tämä on sinulle. Laitamme kattauksen valmiiksi juhlatilaan odottamaan teitä. Tarjoilut, koristelut sekä tilan siivous jää teidän hoidettavaksenne.

Omatoimisynttärit

Omatoimisynttäreille tuot kaiken itse. Me annamme tilan käyttöösi, mutta sinun tulee itse huolehtia koristelut, tarjoilut, astiat sekä tilan siivous jälkikäteen. Halutessasi voit lisämaksusta tilata siivouksen tai kattauksen omatoimisynttäreille.

Lisävalinnat

Yllä olevien vaihtoehtojen lisäksi voit täydentää valintoja mm hodareilla (jos valitsit paketin, johon hodarit eivät kuulu) tai slush-jäähilejuomilla. Voit myös ottaa oman synttäriohjaajan kiipeilyalueelle vetämään leikkejä ja pelejä synttäriryhmälle (ohjaaja ei ole juhlatilassa valvomassa). Muistathan myös, että omatoimisynttärit eivät sisällä siivousta; jos et halua siivota itse, muista valita tämä.