Tampere Pikkujoulupaketti

Tampere Pikkujoulupaketti

330,00 €

Kuvaus

Pikkujoulupaketti on helposti varattava, sopivan mittainen ja takuuvarmasti hauska kokonaisuus 10 – 30 hengen porukoille. Kahden tunnin pikkujoulupaketin hinta on alkaen 330 €, joka sisältää keskuksen yksityiskäyttöön kahdeksi tunniksi sekä tarvittavat varusteet 15 hengelle. Voit kasvattaa osallistujamäärä varaussivulla, lisähenkilöiden hinta on 22€/hlö.

14:30 - 16:30 Vapaana 25
16:30 - 18:30 Vapaana 25
18:30 - 20:30 Vapaana 25
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Miten saada työporukka vauhtiin ja puhaltamaan innokkaasti yhteen hiileen?

Työkavereita ei välttämättä ole nähty kunnolla yli vuoteen, mutta hankkeet ja projektit pitäisi silti saada lennokkaasti käyntiin. Miten motivoida ja innostaa etätyön uuvuttamaa tiimiä täyteen iskuun? Uskaltaako missään käydä, kun rajoitukset, suositukset ja ohjeistukset vaihtuvat koko ajan? 

(Eivät kaikki ole tietenkään tehneet etätöitä, mutta viimeinen vuosi on ollut aika hurja kaikille. Me kaikki tarvitsemme vähän positiivisuutta ja aiheita iloon kaiken synkkyyden keskellä.)

Etäisyyden ylläpitäminen ja työkavereiden kanssa vietetyn yhteisen ajan puuttuminen voivat aiheuttaa uupumusta ja väsymystä, yhteishengen puutetta ja virheiden määrän kasvua. Pahimmillaan osa työporukasta ryhtyy miettimään työpaikan vaihtoa, jos ei koe riittävää yhteenkuuluvuutta tai kaverihenkeä.

Eihän tällaista pitäisi joutua miettimään. Meillä kaikilla on ihan tarpeeksi murheita, kun yritämme tulkita jatkuvasti muuttuvia ohjeita ja rajoituksia. Kaikki ovat huolissaan siitä, mihin suuntaan maailma menee ja varmasti väsymys alkaa painaa meitä jokaista. Työt pitäisi kuitenkin hoitaa säällisesti tästä kaikesta huolimatta.

Meillä on hyviä ja huonoja uutisia

Huono uutinen on se, että mitään kaikki ongelmat ratkaisevaa avaimet käteen -pakettia meillä ei valitettavasti ole tarjolla. Hyvä uutinen on se, että asioihin on kuitenkin suhteellisen helppo vaikuttaa jo pienilläkin asioilla ja meiltä löytyy todistetusti kelpo ratkaisuja tähän.

Kahden tunnin pikkujoulupaketti on helposti varattava, sopivan mittainen ja takuuvarmasti hauska kokonaisuus 10 – 30 hengen porukoille.

Meitä oli 15 henkilön porukka ja kaikki tykkäsi! Varaus oli helppo tehdä, hinta oli edullinen ja saatiin heti kaikki tarvittava info sähköpostiin! Kaikki tykkäsi kiipeilystä ja siitä, että seiniä oli joka lähtöön, niin haastavia kun helpompiakin. Päällimmäisenä ja isoimpana asiana jäi kuitenkin mieleen se, kuinka meidän porukka tsemppasi ja rohkaisi toisiaan. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta kiipeily yhdisti ja tiivisti meidän työporukkaa. Oli hieno huomata kuinka hyvä ryhmähenki meillä oikeasti on. Tulemme varmasti uudestaan!”

- Milla / Siipiweikot

Pikkujoulupaketin hinta on alkaen 330 €, joka sisältää keskuksen yksityiskäyttöön kahdeksi tunniksi sekä kiipeilyyn tarvittavat varusteet 15 hengelle. Voit kasvattaa osallistujamäärä varaussivulla, lisäosallistujien hinta on 22€/hlö (alueelle voidaan ottaa maksimissaan n. 30 kiipeilijää samanaikaisesti, mutta tiloihimme mahtuu enemmänkin väkeä).

  • Koko keskus on varattu teille tilaisuuden ajaksi. Tiloissamme ei ole henkilökuntamme lisäksi muita kuin te
  • Kahden tunnin kesto on havaittu sopivan mittaiseksi aktiviteetille ja/tai palavereille, tämän voi järjestää vaikka keskellä päivää.
  • Seinillä turvavälit on helppo säilyttää.
  • Alkoholittomat juomat ja pienet suolaiset järjestyvät paikan päällä
  • Meille pääsee helposti millä tahansa kulkuneuvolla ja kauppakeskuksen muut palvelut ovat totta kai käytettävissä.

Me olemme noudattaneet koko pandemian ajan jopa suosituksia tiukempia toimintamalleja ja olemme ottaneet näitä käyttöön jopa ennen kuin niitä on suositeltu. Olemme voineet tarjota hauskoja ja turvallisia hetkiä tiimeille ja työporukoille, lapsille ja nuorille, perheille ja pariskunnille, haasteista huolimatta. Toivottavasti näemme teidänkin porukkanne meillä kiipeilemässä.

Varaa pikkujoulut nyt! Tilaa on rajoitetusti ja parhaat ajat viedään nopeasti, varsinkin kun maailma on vähitellen avautumassa. Tee syksyn virkistävin päätös ja tuo työporukkasi Irti Maasta -kiipeilykeskukseen!

Anna työporukalle aihetta iloon varaamalla pikkujoulut nyt!