Privaattisynttärit Tampere

Privaattisynttärit Tampere

540,00 €

Kuvaus

Enää ei tarvitse lykätä hauskojen ja liikunnallisten kekkereiden pitämistä! Nyt myös synttärit voit järjestää meillä yksityistilaisuutena. Yksityissynttäreihin sisältyy privaattikiipeily kahdeksalle varusteineen sekä juhlatila kiipeilyn jälkeen. Yksityistilaisuuden hinta on arkisin huomattavasti edullisempi kuin viikonloppuisin tai loma-aikoina.

11:15 - 13:15 Vapaana 30
12:15 - 14:15 Vapaana 30
13:15 - 15:15 Vapaana 30
14:15 - 16:15 Vapaana 30
15:15 - 17:15 Vapaana 30
16:15 - 18:15 Vapaana 30
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Enää ei tarvitse lykätä hauskojen ja liikunnallisten kekkereiden pitämistä! Nyt myös synttärit voit järjestää meillä yksityistilaisuutena. Yksityissynttäreihin sisältyy privaattikiipeily varusteineen 8 hengelle sekä juhlatila kiipeiyn jälkeen. Yksityistilaisuuden hinta on huomattavasti edullilsempi arkisin kuin viikonloppuisin tai loma-aikoina. Voit kasvattaa juhlijoiden määrää helposti ylempää, mutta muista, että juhlatiloihin mahtuu korkeintaan 14-18 henkeä tilasta riippuen. Voit valita lisäksi haluamasi tarjoilut tai täydentää omilla tuomisilla. Muistathan, että kynttilät, tähtisädetikut jne. ovat ehdottoman kiellettyjä tiloissamme. 

Privaattibileet -tuotteeseen sisältyy

  1. Yksityiskiipeily varusteineen 
  2. Hauskasti teemoitettu juhlatila (huom. siivous sisältyy hintaan vain jos valitset tarjoilupaketit meiltä).

Valitse tarjoilut - myös paikan päältä

LIsää haluamasi määrä tarjoiluja ylempää. Saat totta kai hankittua lisää myös paikan päältä, jos herkut pääsevät loppumaan kesken

Tervetuloa!

Meille ovat tervetulleita kaikenikäiset juhlijat. Olet sitten ensikertalainen tai kokenut kiipeilijä, meiltä löytyy jokaiselle sopivia kiipeilyreittejä. Varusteiksi riittävät sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät. Kymmentä lasta kohden kiipeilyalueella tulee olla yksi aikuinen valvoja.