Kiipeilysynttärit Tampere

Irti Maasta -keskus on vaivaton paikka viettää huimaavat synttärit seinillä kiipeillen ja juhlatilojen antimista nauttien. Seinämme on suunniteltu siten, että kaikille löytyy varmasti tekemistä kiipeilyalueelta, olit sitten aloittelija tai konkari. Koulutetut työntekijämme huolehtivat kiipeilijöiden turvallisuudesta, ja neuvovat ja tsemppaavat juhlijoita koko kiipeilyn ajan.

Synttäripaketit sisältävät kiipeilyliput, valjaat, valvotun kiipeilysession, valitsemanne juhlatilan ja valitsemanne tarjoilut. Synttärien aikana kiipeilyalueella voi olla muitakin asiakkaita. Mikäli haluatte varata koko keskuksen juhlijoitanne varten, olkaa yhteydessä suoraan keskukseen. 

Juhlien eteneminen

Synttärit alkavat aina kiipeilyllä, jonka jälkeen siirrytte juhlatilaan. Juhlat keskuksessamme kestävät noin kaksi tuntia. Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen varatun ajan alkamista, jotta saatte ryhmän kokoon. Ennen kiipeilyn aloittamista suoritetaan varusteiden vaihto ja perehdytys toimintaan henkilökuntamme opastuksella. Tämä tapahtuu aina 15 minuuttia ennen kiipeilyajan alkua, minkä vuoksi suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin, noin puoli tuntia ennen kiipeilyajan alkamista. Juhlijoilla on tämän jälkeen tunti aikaa kiipeillä, josta siirrytään varusteiden jättämisen jälkeen juhlatilaan herkuttelemaan. Juhlatila on käytössänne 40 minuuttia.

Esimerkki aikataulusta

12:00 Kokoontuminen Irti Maasta -keskukselle
12:15 Opastus alkaa 
12:30 Kiipeily alkaa
13:20 Juhlatilan valmisteluaika alkaa
13:30 Kiipeily loppuu ja juhlatila-aika alkaa
14:10 Juhlat päättyvät
14:10 - 14:20 Juhlatilan loppusiivous ja tilasta poistuminen
14:20 Seuraavien juhlien valmistelut alkavat

Lataa ja tulosta kutsut tästä!

Viidakko-juhlatila Tampereella

Joka juhlaan sopivat juhlatilat

Tampereella voit valita juhlatilaksi joko villin viidakkohuoneen tai sähäkän sirkushuoneen. Viidakkohuoneen upea värimaailma ja muu rekvisiitta takaavat juhlille varmasti ikimuistoisen ympäristön. Maalauksilla, viireillä ja julisteilla koristellussa sirkushuoneessa järjestät huikean hauskat karnevaalit! Viidakkohuoneen maksimi osallistujamäärä on 16 henkeä ja Sirkuksessa järjestät jopa 30 hengen kekkerit!


HUOM: Kynttilöiden, sädetikkujen sekä muiden vastaavan kaltaisten palavien tai kipinöivien tuotteiden käyttö sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Mahdollisen palohälytyksen laukaisemisen kustannukset peritään tilauksen varaajalta.


Varaa synttärit alapuolelta

/ sivu
Laskeva

3 tuote(tta)