Synttärit Irti Maasta -keskuksessa

Synttärit Irti Maasta -keskuksessa


Unohtumattomia elämyksiä kaikenikäisille juhlijoille!

Irti Maasta on innostava synttäripaikka!

Irti Maasta -keskuksessa järjestät helposti huippuhauskat synttärit 2-20 kiipeilijälle (Helsingissä myös isommat ryhmät onnistuvat). Kokoa ja varaa sivuillamme haluamasi synttäripaketti, johon sisältyy

  1. 1. Aktiviteetti (1 h)
  2. 2. Hauskasti teemoitettu juhlatila (40 min) ja
  3. 3. Tarjoilut. Voit valita, jonkun suosituista tarjoilupaketeistamme tai halutessasi voit tuoda myös omat tarjoilut
  4. 4. Lisäpalvelut: halutessasi juhlaohjaaja voi kruunata synttärit hauskoilla peleillä ja kisailulla aktiviteetin yhteydessä

Meille ovat tervetulleita kaikenikäiset juhlijat. Olit sitten ensikertalainen tai kokenut kiipeilijä, meiltä löytyy jokaiselle sopivia kiipeilyreittejä. Varusteiksi riittävät sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät.

Synttäripaketin hinta muodostuu aktiviteettilippujen hinnasta, juhlatilan hinnasta ja valitsemastasi tarjoilupaketista tai lisäpalvelusta. Lue alta lisää vaihtoehdoista tai aloita suunnittelu ja varaus täältä 


Synttärien aikataulu

Synttärien esimerkkiaikataulu. Tässä esimerkissä juhlat alkavat klo 12:15.

12:15 kiipeilyopastus alkaa (juhlijoiden tulee olla opastustilassa valmiina opastusta varten, eli käsien pesut, wc-käynnit ja ulkovaatteiden riisumiset tulee olla tehtynä ennen tätä)

12:30 siirtyminen kiipeilyalueelle

13:25 juhlatila vapautuu teitä varten

13:30 kiipeilyaika päättyy (kiipeilyalueelta tulee olla poistuttu tähän mennessä). Siirtyminen juhlatilaan.

14:15 juhlatila on tyhjä juhlijoista seuraavien juhlien valmistelua varten


Aktiviteetit synttäreille

Aktiviteetit

Huikeat aktiviteetit takaavat onnistuneet synttärit! Kiipeily monipuolisilla kiipeilyseinillämme on turvallista, valvottua ja takuulla hauskaa! Tampereella voit valita aktiviteetiksi myös huiman luolaseikkailun. Luolaseikkailu on ainutlaatuinen elämys, jossa voi suorittaa tehtäviä erilaisissa kammioissa, etsiä fossiileja tai edetä luolaston läpi mahdollisimman nopeasti.

 
Teemoitetut juhlatilat

Juhlatila

Teemoitetut juhlatilamme ovat hauskoja herkuttelupaikkoja! Keskuksesta riippuen voit valita juhlatilaksi villin viidakon, sähäkän sirkuksen tai diskohuoneen. Juhlatiloihin mahtuu pöydän ääreen 6-20 herkuttelijaa. Helsingissä viidakkohuoneet voidaan yhdistää isoksi tilaksi jopa 28 juhlijalle.

 
Tarjoilut

Tarjoilut

Valitse juhlijoiden eväät monipuolisista herkkupaketeistamme. Valikoimastamme löytyy paketteja pienistä herkuista täyttäviin hodari-komboihin. Tarjoilupaketteihin sisältyy aina kattaus ja loppusiivous. Halutessasi voit myös ottaa omat eväät mukaan.

 
banner

Lisäpalvelut

Oman juhlaohjaajan avulla saat juhlistasi vieläkin enemmän irti. Ohjaaja vetää kiipeilyalueella juhlijoille innostavia leikkejä ja pelejä. Huima sanajahti tai koukuttava kuvajahti tekee kiipeilystä entistä ikimuistoisemman. Ohjaaja ei toimi valvojana juhlatilassa, vaan siellä tulee olla ainakin yksi aikuinen valvoja omasta takaa.

 

Juhlaohjeet ja kutsut

Lataa tästä tulostettavat ja täytettävät kutsukortit, sekä halutessasi erillinen opas loistavien juhlien järjestämiseksi.

 

"Järjestimme poikamme 8v syntymäpäiväkutsut Irti maasta kiipeilypuistossa. Varaaminen oli helppoa netin kautta ja saimme sopivat tarjoilut suoraan paikanpäältä. Omatkin tarjoilut olisi saanut tuoda josta iso plussa. Meillä oli 15 vierasta ja meidän neljä henkinen perhe. Itse pelkäsin minkälainen kaaos tästä vielä tulisi, mutta kaikki sujui loistavasti. Synttäritila oli juuri sopiva tälle porukalle ja henkilökunta avuliasta. Itselle tuli hyvä fiilis henkilökunnan tavasta opastaa ja neuvoa kaikkia kiipeilijöitä. Lapset tykkäsivät todella paljon ja me vanhemmat pääsimme helpolla. Voin lämpimästi suositella paikkaa juhlien järjestämiseen."

Olli K.

 

Varaa synttärit tästä

Aloita varaus valitsemalla ensin kaupunki, juhlatila, juhlille sopiva ajankohta varauskalenterista sekä liput juhlijoille. Täydennä tämän jälkeen paketti haluamillasi tarjoiluilla ja lisäpalveluilla ja vahvista varaus. Saat sähköpostilla varausvahvistuksen ja lisätietoja juhlien kulusta.
Maksa saapuessasi tai etukäteen verkossa. Paikan päällä voit maksaa käteisellä ja kortilla.

 

 

Mitä vielä odotat? Varaa synttärit heti!

 

1. Valitse keskus