Näin järjestät synttärit Irti Maasta

Näin varmistat huikeat synttärit


Lue tai tulosta tästä tiiviit ohjeet synttäreiden järjestämiseen.

Saapuminen

Varaukseen / kutsuun merkitty alkamisaika on alkuopastuksen alkamisaika. Suosittelemme saapumaan paikalle hieman ennen ilmoitettua aikaa, jotta ehditte ilmoittautumaan lipunmyynnissä ja vaihtamaan tarvittaessa vaatteet ennen alkuopastusta. Juhlatilaan pääsee vasta n. kymmenen minuuttia ennen juhlatilavarauksen alkamista. Tiloissamme ei ole kylmäsäilytysmahdollisuuksia omille tarjoiluille ja vain rajallisesti säilytystilaa muille tavaroille. 

Saapuessasi keskukseen ilmoittaudu kassalla (varauksen tekijän nimi ja/tai tilausnumero nopeuttaa varauksen löytymistä). Jos saavut vieraana, kerro kenen synttäreille olet tulossa, niin henkilökuntamme osaa opastaa oikeaan paikkaan.

Hygienia

Käykää käsienpesulla saapuessanne ennen opastukseen siirtymistä. Alueelle mentäessä kädet desinfioidaan käsidesillä, kuten myös alueelta poistuttaessa. Suosittelemme käsienpesua myös kotiin lähdettäessä. Puhdistamme seinät ja tilat säännöllisesti tarkoitukseen varatulla desinfiointiaineella. Alueen kapasiteettia on rajoitettu normaalia pienemmäksi, jotta aktiviteetit voidaan tehdä väljästi.

Vaatetus

Suosittelemme kiipeilyyn liikunnallisia vaatteita. Sisäpelikengät tai kerhotossut ovat suositeltavat. Paljain jaloin kiipeily on kielletty, mutta sukkasillaan voi kiipeillä (et tarvitse trampoliinisukkia).

Keskuksesta löytyy tilat vaatteiden vaihtoa varten, kuten myös pienet lukolliset lokerot tavaroiden säilytykseen.

Juhlatila ja aikataulu

Irti Maasta -synttärit alkavat aktiviteetilla (kiipeily / luolaseikkailu), jonka jälkeen siirrytään juhlatilaan nauttimaan herkkuja. 

Aktiviteetit

Keskuksista löytyy valtava joukko erilaisia kiipeilyhaasteita. Seinät ovat 8-10 metrin korkuisia ja näköalat kauppakeskuksen sisällä ovat takuuvarmasti unohtumattomat! Automaattivarmistimet huolehtivat turvallisuudesta, ja koulutetut ohjaajamme auttavat ja neuvovat koko kiipeilysession ajan. Nautiskele näkymistä tai hae hiki pintaan, kaikki onnistuu meillä!

Luolaseikkailussa (ei kaikissa keskuksissa) on liki sata metriä seikkailtavaa. Pohjois-Euroopan ensimmäinen luolaseikkailu takaa jännittäviä elämyksiä fossiilien metsästyksestä tippukivien tutkimiseen. Ryömi tunneleissa ja suorita tehtäviä erilaisissa kammioissa. Voit myös sammuttaa otsalampun ja kokeilla, miltä tuntuu seikkailla pimeässä. Ohjaajamme on ryhmän mukana koko ajan alusta loppuun.

Huoltajat

Alle 10-vuotiailla juhlijoilla tulee olla vähintään yksi huoltaja / aikuinen mukana kiipeilyalueella kymmentä juhlijaa kohti.

Tervetuloa juhlimaan!