Synttärit Irti Maasta -keskuksessa

Synttärit Irti Maasta -keskuksessa


Unohtumattomia elämyksiä kaikenikäisille juhlijoille!

 

Irti Maasta on innostava synttäripaikka!

Synttärit Irti Maasta –keskuksessa on aktiivista ja kaikille sopivaa hauskanpitoa. Olit sitten ensikertalainen tai kokenut kiipeilijä, meiltä löytyy jokaiselle sopivia kiipeilyreittejä. Teemoitetut juhlatilamme varmistavat sen, että tunnelma ei laskeudu katosta kiipeilyn jälkeenkään. Meille ovat tervetulleita kaikenikäiset juhlijat ja mielenkiintoiset kiipeilyseinät varmistavat sen, että kaikille löytyy varmasti mielekästä tekemistä.

 
 

Asiakkailta kuultua

Mauris pulvinar augue quam condiment commodo felis placerat

 

Synttärit sisältävät aktiviteetin, juhlatilan ja valitsemanne tarjoilut

 
banner

Aktiviteetit

Huikeat aktiviteetit takaavat onnistuneet synttärit! Kiipeily monipuolisilla kiipeilyseinillämme on turvallista, valvottua ja takuulla hauskaa! Tampereella voit valita aktiviteetiksi myös huiman luolaseikkailun. Luolaseikkailu on ainutlaatuinen elämys, jossa voi suorittaa tehtäviä erilaisissa kammioissa, etsiä fossiileja tai edetä luolaston läpi mahdollisimman nopeasti.

 

Juhlatila

Teemoitetut juhlatilamme varmistavat onnistuneet juhlat. Keskuksesta riippuen voit valita juhlatilaksi villin viidakon, sähäkän sirkuksen tai diskohuoneen.

banner
 

Viimeistele juhlat lisäpalveluilla

Maistuvat tarjoilumme kruunaavat juhlat ja oma ohjaaja vetää kiipeilyalueella juhlijoille innostavia leikkejä ja pelejä.

 
banner

Tarjoilut

Päästä itsesi helpolla ja valitse juhlijoiden eväät monipuolisista herkkupaketeistamme. Valikoimastamme löytyy paketteja pienistä herkuista hodareihin. Halutessasi voit myös ottaa omat eväät mukaan ja järjestää juuri teidän näköiset kemut!

 

Oma juhlaohjaaja kiipeilyalueelle

Oman juhlaohjaajan avulla saat juhlistasi vieläkin enemmän irti. Ohjaaja pitää juhlaväelle erilaisia leikkimielisiä kiipeilypelejä ja -leikkejä kiipeilyalueella. Huima sanajahti tai koukuttava kuvajahti tekee kiipeilystä entistä ikimuistoisemman. Ohjaaja ei toimi valvojana juhlatilassa, vaan siellä tulee olla ainakin yksi aikuinen valvoja omasta takaa.

banner
 

"Järjestimme poikamme 8v syntymäpäiväkutsut Irti maasta kiipeilypuistossa. Varaaminen oli helppoa netin kautta ja saimme sopivat tarjoilut suoraan paikanpäältä. Omatkin tarjoilut olisi saanut tuoda josta iso plussa. Meillä oli 15 vierasta ja meidän neljä henkinen perhe. Itse pelkäsin minkälainen kaaos tästä vielä tulisi, mutta kaikki sujui loistavasti. Synttäritila oli juuri sopiva tälle porukalle ja henkilökunta avuliasta. Itselle tuli hyvä fiilis henkilökunnan tavasta opastaa ja neuvoa kaikkia kiipeilijöitä. Lapset tykkäsivät todella paljon ja me vanhemmat pääsimme helpolla. Voin lämpimästi suositella paikkaa juhlien järjestämiseen."

Olli K.

 

Juhlaohjeet ja kutsut

Lataa tästä tulostettavat ja täytettävät kutsukortit, sekä halutessasi erillinen opas loistavien juhlien järjestämiseksi.

 

Miten käytännössä?

Valitkaa ensin kaupunki, juhlatila, juhlille sopiva ajankohta varauskalenterista sekä liput juhlijoille. Täydentäkää tämän jälkeen paketti haluamillanne tarjoiluilla ja lisäpalveluilla ja vahvistakaa varaus. Saatte sähköpostilla varausvahvistuksen ja lisätietoja juhlien kulusta.

Juhlijat tarvitsevat mukaansa sisäliikuntaan sopivat kengät ja vaatteet. Saapukaa juhlapäivänä paikalle hieman ennen sovittua aikaa, jotta ehditte tarvittaessa lunastaa liput ja vaihtaa vaatteet. Varauksen alkamisajankohta on alkuopastuksen alkamisaika, jolloin kaikkien osallistujien pitää olla paikalla ja valmiina opastukseen. Juhlat alkavat varusteiden pukemisella ja opastuksella, jonka jälkeen siirrytään valvotusti kiipeilemään tunniksi. Kiipeilyajan päätyttyä ohjaaja pyytää teitä siirtymään valitsemaanne juhlatilaan. Juhlatila on käytössänne 40 minuuttia.

Vanhemmat voivat osallistua kiipeilyalueella mukaan tekemiseen tai hyödyntää kauppakeskuksen palveluita kiipeilyn aikana! Juhlahuoneessa tulee olla yksi aikuinen juhlaporukkaa kohti.

Varaa tilaisuus, maksa saapuessasi tai etukäteen verkossa. Paikan päällä voit maksaa käteisellä ja kortilla. 

 

Mitä vielä odotat? Varaa synttärit heti!

 

1. Valitse keskus