Seurojen yksityiskiipeily Raisio

Seurojen yksityiskiipeily Raisio

180,00 €

Kuvaus

Yksityiskiipeily seuroille on helppo tapa hoitaa kauden päättäjäiset tai muut juhlat. Tunti kiipeilyä, jonka jälkeen juhlatilamme ovat käytössänne 45 minuutin ajan. Yksi hinta, helppo toteutus. Raisiossa kiipeilyalueelle mahtuu samanaikaisesti n. 35 henkeä,

14:15 - 15:30 Vapaana 40
15:15 - 16:30 Vapaana 40
16:15 - 17:30 Vapaana 40
17:15 - 18:30 Vapaana 40
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Etsitkö hauskaa, elämyksellistä ja sopivan liikunnallista kohdetta seuran tai joukkueen juhlia varten?

Kiipeily on hauskaa ja liikunnallista tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin, ja se tarjoaa elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia.

Sopivaa tekemistä on vaikea löytää. Et halua mennä sisälle hehtaarihalliin, mutta ulkona pitää ottaa aina sääriski huomioon. Paikalle pitäisi päästä kohtalaisen vaivattomasti eikä tekemiseen pitäisi kulua koko päivää. Budjettirajoitteetkin painavat päälle. 

Meillä on tähän ratkaisu: kokonaisedullinen kiinteähintainen yksityiskiipeily seuroille! Sama hinta osallistujamäärästä riippumatta. Koko kiipeilyalue on käytössänne tunnin ajan, ja saat kaikki tarvittavat varusteet meiltä.

Mikä parasta, halutessanne saatte juhlatilamme käyttöönne kiipeilyn jälkeen samaan hintaan!

Tutustu tarjotaan verkkosivuiltamme ja varaa itsellesi sopiva vuoro. Maksun voi hoitaa etukäteen verkossa, paikan päällä tai laskulla. Ennen kiipeilyä käydään läpi lyhyt opastus ja puetaan varusteet päälle, jonka jälkeen lähdetään seinille!

Sen lisäksi, että kiipeily on loistavaa liikuntaa, joka kehittää mm. koordinaatiota, lihasvoimaa ja notkeutta, se tarjoaa mahtavia onnistumisen kokemuksia ja elämyksiä. Seiniltä löytyy kymmeniä reittejä helposta vaikeaan ja tekemistä löytyy kerta toisensa jälkeen.

Kokonaisedullinen pakettihinta seuroille on tarjous, jota ei kannata ohittaa. Varaa vuorosi sivuiltamme irtimaasta.fi/seurat

Samalla kertaa voit valita juotavat tai muut tarjoilut osaksi kokonaisuutta. Kaikkea saa luonnollisesti vielä paikan päältä. Tarvitset mukaasi vain liikunnalliset vaatteet ja sisäkengät.

Nyt kannattaa olla nopea.

Tilaa on rajoitetusti ja suosituimmat vuorot täyttyvät nopeasti.

Mitä nopeammin varaat, sitä varmemmin saat juuri sen ajankohdat kuin haluat.

Monella kauden suunnittelu on jo pitkällä ja meiltäkin kysellään vapaita vuoroja paljon

Varaa yksityiskiipeily seuroille nyt ja voit rauhassa keskittyä kevään treeneihin tietäen, että hauskaa ja elämyksellistä tekemistä on luvassa myöhemmin!

Paikkoja joka lähtöön on rajoitettu määrä, ja varsinkin suosituimmat ajat menevät nopeasti.

Älä missaa tilaisuutta, vaan varaa seurojen yksityiskiipeily sivuiltamme ja tuo ryhmäsi kiipeilemään!

Positiivisia onnistumisen kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä kiipeilyseinillämme. Tule kokeilemaan, saatat jäädä koukkuun!