Tuo tiimisi kiipeilemään!


Ikimuistoisia elämyksiä kiipeilyseinillä

Tervetuloa viihtymään! Näin helppoa on yritystilaisuuden varaaminen

Mitä sisältyy

banner

Kiipeily Firmatilaisuuksiin sisältyy aina tunnin yksityiskiipeily varusteineen. Ennen kiipeilyä pidetään viidentoista minuutin alkuopastus, jossa puetaan valjaat ohjatusti ja käydään alueen ohjeet läpi. Kiipeilyalueella teitä tsemppaa osaava henkilökuntamme, joka on suunnitellut valmiiksi erilaisia tehtäviä ja kisoja kiipeilyalueelle. Halutessanne voitte toki myös kiipeillä koko tunnin rauhassa omaan tahtiin.

Juhlatila Juhlatilassa on hyvä kerrata kiipeilyä ja nauttia tarjoiluista. Juhlahuone on käytössänne 40 minuuttia kiipeilyn jälkeen. Jos haluatte huoneen pidemmäksi aikaa, olkaa yhteydellä suoraan keskukseen.

Lisämaksusta Täydennä tilaisuus erikseen tilattavilla tarjoiluilla. Valittavanasi on pientä suolaista, välipalakeksejä, naposteltavia ja kiipeilyjuomia, sekä totta kai kahvia ja teetä. Halutessasi voit myös tuoda omia tarjottavia juhlahuoneeseen.

"Hienot puitteet, hyvä ja joustava palvelu yhdessä sydäntä tykyttävän, vähän erilaisen elämyksen kanssa oli avain onnistuneeseen tiimikokoukseen"

Henry Kytölä, Whirlpool Nordic Oy

Aloita varaaminen valitsemalla kaupunki