Huipenna vuosi kiipeillen!


Edullisia elämyksiä seuroille ja joukkueille

Huipenna vuosi kiipeillen!

Kauden päättäjäiset, pikkujoulut tai toisenlaiset treenit - huippuedulliset ryhmäpakettimme tarjoavat kaikille seuroille, joukkueille tai muille ryhmille aihetta juhlaan. Lue alta lisää ja varaa tilaisuutesi jo nyt! Mikäli sopivaa aikaa ei löydy aukioloaikojemme puitteissa, olethan yhteydellä suoraan keskukseen: pyrimme toteuttamaan toiveenne, mikäli tämä on suinkin mahdollista.

 

Hauskaa ja mutkatonta

Saat kaiken tarvittavan meiltä Lippupakettien hinta sisältää kaikki tarvittavat varusteet ja opastuksen näiden käyttöön. kiipeilijät tarvitsevat ainoastaan liikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset sisäpelikengät. Meiltä ei voi vuokrata kenkiä, mutta sukkasillaan voi myös kiipeillä (normaalit sukat käyvät, et tarvitse trampoliinisukkia).

Ei turhaa jonotusta tai odottelua Jokaisella seinällämme on turvallisuuden takaava automaattivarmistin, minkä avulla kiipeilijät voivat käyttää varatun ajan täysipainoisesti kiipeilyyn ilman turhaa odottelua. Turvallisuuden maksimoivat Self-Belay –laitteet, jotka estävät vääränlaisen kiinnittymisen varmistimeen. Koulutetut ohjaajamme ovat myös neuvomassa ja tsemppaamassa kiipeilijöitä koko ajan

Helposti saavutettavissa Keskuksemme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä. Meille on helppoa saapua julkisilla tai omilla kulkuvälineillä. Pysäköintitilaa löytyy hyvin niin autoille kuin polkupyörillekin.

banner
banner

Kehittää ryhmähenkeä ja sosiaalisia taitoja

Kiipeily Irti Maasta -keskuksessa on aktiivista hauskanpitoa. Värikkäillä seinillämme kiipeilijät rohkaistuvat kokeilemaan uutta, saavat myönteisiä kokemuksia ja oppivat toimimaan ryhmässä.

Kiipeilykokemukseen voidaan lisätä halutessanne sisältämään juuri niitä elementtejä, joita itse haluatte. Koulutetut ohjaajamme antavat halutessanne lisähaasteita kiipeilijöille taitotason mukaan.

Kiipeily kehittää kokonaisvaltaisesti

Innostava ympäristö rohkaisee kokeilemaan ja antaa myönteisiä onnistumisen kokemuksia. Seinien vaihtelevat haasteet pitävät samalla huolta siitä, että kaikkien huippujen saavuttamiseksi pitää kuitenkin hieman ponnistella.

Kiipeily kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja motorisia taitoja. Irti Maasta -keskuksessa voima, kestävyys, liikkuvuus, nopeus, hahmotttaminen ja havaintomotoristen taitojen kehittäminen tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä.

 

banner
banner

Miten käytännössä?

Varatkaa teille parhaiten sopiva kiipeilyvuoro varauskalenterista. Poikkeusaikatauluista kannattaa olla riittävän ajoissa suoraan yhteydessä keskukseen: pyrimme toteuttamaan toiveenne, mikäli tämä on suinkin mahdollista.

Saapukaa paikalle hieman ennen sovittua aikaa, jotta ehditte tarvittaessa vaihtaa vaatteet ja lunastaa liput. Varauksen alkamisajankohta on alkuopastuksen alkamisaika, jolloin kaikkien osallistujien tulee olla paikalla. Sessio alkaa varusteiden vaihdolla ja opastuksella, jonka jälkeen siirrytään valvotusti kiipeilemään. Ajan päätyttyä ohjaaja pyytää siirtymään takaisin varusteidenvaihtotilaan. Keskuksesta löytyy lukolliset säilytyslokerot, suihkutiloja meillä ei ole.

Kenelle sopii?

Kiipeily monipuolisissa haasteissamme on turvallista, valvottua ja takuulla hauskaa! Jokaiselta kiipeilyseinältä löytyy useita eri reittejä, jotka etenevät helposta vaikeaan. Olit sitten aloittelija tai konkari, meiltä löytyy tekemistä jokaiselle.

Ikä- tai pituusrajoituksia ei ole, mutta painoa kiipeilijällä tulee olla 15 - 150 kg. Urhon hyppyä (ei kaikissa keskuksissa) emme suosittele alle 140 cm pituisille kiipeilijöille.

banner
banner

Mitä mukaan?

Mukaan tarvitaan vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä tietysti pilkettä silmäkulmaan. Kahviostamme voi ostaa pientä välipalaa sekä juotavaa.

Varaaminen on helppoa, myös ilman kirjautumista

Valitse aluksi keskus, johon haluat tehdä varauksen. Seuraavassa kohdassa valitse päivä ja kellonaika ja ilmoita ryhmän koko. Lopuksi syötä yhteystietosi, valitse maksutapa ja vahvista varaus. Sinun ei tarvitse luoda käyttäjätunnuksia tai kirjautua mihinkään (rekisteröityneille asiakkaille tarjoamme säännöllisesti etuja ja tarjouksia, joten rekisteröityminen kannattaa)

Minimiryhmäkoko on pääsääntöisesti 15 henkeä ja maksimikoko vaihtelee 30 ja 40 hengen välillä keskuksesta riippuen.

Varaa ja maksa saapuessasi, tai maksa heti ja hyödynnä verkkomaksualennus -10%. Laskutusta varten täytä oheinen lomake etukäteen ja ota se mukaasi saapuessasi keskukseen.

Ryhmäkoko tulee vahvistaa 3 vrk ennen tilaisuutta. Normaalien aukiolojen ulkopuolelle tehdyt ja vahvistetut varaukset tulee perua 14 vrk ennen tilaisuutta. Tutustu myös varausehtoihimme

1. Valitse keskus