Koulut ja päiväkodit

Toivotamme kaikki pienet ja vähän isommatkin kiipeilijät tervetulleiksi kiipeilemään Irti Maasta -keskukseen erikoishinnoin. Hinnat sisältävät kaiken tarvittavan: alkuopastuksen, kiipeilyvaljaat ja tunnin kiipeilyn ohjaajiemme valvonnassa.

Sopii kaikille

Kiipeily sopii kaikille

Irti Maasta -keskuksessa kiipeily sopii kaikille. Sinun ei ole tarvinnut harrastaa kiipeilyä voidaksesi harrastaa sitä meillä. Kiipeily monipuolisissa haasteissamme on turvallista, valvottua ja takuulla hauskaa! Jokaiselta kiipeilyseinältä löytyy useita eri reittejä, jotka etenevät helposta vaikeaan. Olit sitten aloittelija tai konkari, meiltä löytyy tekemistä jokaiselle. Koulutetut työntekijämme huolehtivat kiipeilijöiden turvallisuudesta, neuvovat ja tsemppaavat osallistujia koko kiipeilyn ajan.

Ikä- tai pituusrajoituksia ei ole, mutta painoa kiipeilijällä tulee olla 15 - 150 kg. Leap-of-faithiä emme suosittele alle 120 cm pituisille kiipeilijöille.

Ennen kiipeilyn aloittamista puetaan varusteet päälle ja käydään läpi alkuopastus, jossa kerrotaan, miten alueella tulee käyttäytyä. Ennen alueelle siirtymistä henkilökuntamme tarkistaa jokaisen varusteet. Kiipeilyalueella valvojamme kiinnittävät ja irrottavat kiipeilijät automaattivarmistimiin. Heiltä voit kysyä rohkeasti neuvoa, oli kyse kuinka pienestä asiasta tahansa.

Oivaa vastapainoa istumiselle

Kiipeily on loistavaa tukiharjoittelua mille tahansa urheilulajille. Se kehittää niin lihasvoimaa, liikkuvuutta, koordinaatiota kuin notkeuttakin. Lisäksi kiipeily auttaa haastamaan itsensä positiivisella tavalla ja luo onnistumisen kokemuksia ja mahtavia elämyksiä.

Tule sellaisena kuin olet

Ette tarvitse mukaanne mitään erikoista, ainoastaan joustavat vaatteet ja sisäliikuntaan soveltuvat kengät. Keskuksesta löytyy lukolliset säilytyslokerot ja vaatteidenvaihtotilat. Suihkutiloja meillä ei ole.

Kahvio palvelee

Kahviomme palvelee teitä koko vierailunne ajan. Löydätte valikoimistamme niin terveellisiä välipaloja kuin virvoittavia juomiakin edullisin hinnoin.

Vastapainoa istumiselle

Ryhmille omat vuoronsa

Ryhmävuorot ovat varattavissa arkisin pääsääntöisesti klo 10 ja 16 välillä. Ryhmän vähimmäiskoko on 10 henkeä, ja maksimikoko riippuu keskuksesta (30-40 henkeä). Koko tapahtuman kesto on kokonaisuudessaan noin 1,5 tuntia. Voit maksaa varauksesi verkossa etukäteen tai paikan päällä ennen tapahtumaa. Laskutusta varten pyydämme olemaan etukäteen yhteydessä keskukseen.

Esimerkki kiipeilykerrasta
12:00 Ilmoittautuminen kassalle ja vaatteiden vaihto tarvittaessa
12:15 Opastus ja varusteiden vaihto alkaa
12:30 Kiipeily alkaa
13:30 Kiipeily päättyy

Kisaa itseäsi tai kaveria vastaan

Osta/varaa liput alta

/ sivu
Laskeva

3 tuote(tta)