Irti Maasta -seurat

Irti Maasta – itsensä ylittämisen elämyksiä ja positiivisia onnistumisen kokemuksia!

Kiipeily tuottaa myönteisiä kokemuksia ja kehittää sosiaalisia taitoja

Kiipeily on fyysisesti aktiivista toimintaa, joka auttaa havaintomotoristen taitojen ja motoristen perustaitojen oppimisessa ja harjoittaa fyysisiä ominaisuuksia. Kiipeily Irti Maasta -keskuksessa vahvistaa liikuntaan liittyviä myönteisiä kokemuksia ja auttaa kehittämään sosiaalisia taitoja yhdessä tekemisen kautta.

Meillä lapset ja nuoret voivat turvallisesti kokeilla uusia liikkumismuotoja ja kokea positiivisia onnistumisen elämyksiä erilaisten tehtävien ja liikunnallisten haasteiden kautta.

 

Kenelle sopii ja mitä mukaan?

Kiipeily monipuolisissa haasteissamme on turvallista, valvottua ja takuulla hauskaa! Jokaiselta kiipeilyseinältä löytyy useita eri reittejä, jotka etenevät helposta vaikeaan. Olit sitten aloittelija tai konkari, meiltä löytyy tekemistä jokaiselle.

Painoa kiipeilijällä tulee olla 15 - 150 kg. Urhon hyppyä (ei kaikissa keskuksissa) emme suosittele alle 140 cm pituisille kiipeilijöille.

Mukaan tarvitaan vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä tietysti pilkettä silmäkulmaan. Kahviostamme voi ostaa pientä välipalaa sekä juotavaa.

banner

"Kävimme viettämässä futisjoukkueen pikkujouluja Irti Maasta keskuksessa. Perille oli helppo päästä ja löytää pidemmänkin matkan päästä. Pojat selvästi tykkäsivät paikasta, kyllä tuon ikäiset tykkäävät kiipeillä.

Haastettakin tuntui olevan sopivasti, kiipeilyajan jälkeen moni näytti olevan aika valmis : ) Itse en kokeillut kiipeilyä, mutta olisi ehkä pitänyt. Kiipeilyn jälkeen syötiin tarjoiluita juhlatilassa, jonne jäi kyllä aikamoinen sotku poikien jäljiltä, onneksi siivous kuului hintaan. Kiipeilyn aikana moni vanhemmista pääsi näppärästi hoitamaan ostoksia samalla"

- Jaakko, FCFJ Pojat 07 Sininen

 

Vaivatonta ja turvallista

Saat kaiken tarvittavan meiltä Seuratilaisuuden hinta sisältää kaikki tarvittavat varusteet ja opastuksen näiden käyttöön. Osallistujat tarvitsevat ainoastaan liikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset sisäpelikengät. Meiltä ei voi vuokrata kenkiä, mutta sukkasillaan voi myös kiipeillä (normaalit sukat käyvät, et tarvitse trampoliinisukkia).

Ei turhaa jonotusta tai odottelua Jokaisella seinällämme on turvallisuuden takaava automaattivarmistin, minkä avulla osallistujat voivat käyttää varatun ajan täysipainoisesti kiipeilyyn ilman turhaa odottelua. Turvalliisuuden maksimoivat Self-Belay –laitteet, jotka estävät vääränlaisen kiinnittymisen varmistimeen.

Helposti saavutettavissa Keskuksemme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä. Meille on helppoa saapua julkisilla tai omilla kulkuvälineillä. Pysäköintitilaa löytyy hyvin niin autoille kuin polkupyörillekin.

banner

banner

Kiipeily kehittää kokonaisvaltaisesti

Kiipeily kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja motorisia taitoja. Irti Maasta -keskuksessa voima, kestävyys, liikkuvuus, nopeus, hahmotttaminen ja havaintomotoristen taitojen kehittäminen tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä.

Innostava ympäristö rohkaisee kokeilemaan ja antaa myönteisiä onnistumisen kokemuksia. Seinien vaihtelevat haasteet pitävät samalla huolta siitä, että kaikkien huippujen saavuttamiseksi pitää kuitenkin hieman ponnistella.

 

Varaa juhlaohjaaja kiipeilyalueelle

Vapaan kiipeilyn lisäksi teillä on mahdollisuus varata lisämaksusta juhlaohjaaja vetämään hauskoja ja koukuttavia pelejä ja tehtäviä kiipeilyalueelle. Ohjaajan vetämät ohjelmakokonaisuudet viihdyttävät varmasti niin kiipeilijöitä kuin katsojiakin. Lue alta esimerkkejä juhlaohjaajan vetämistä peleistä.

Kuvajahti

Etsi, löydä, kerää ja ratkaise.

banner

Etsi piilotettuja kuvapalasia ja ratkaise arvoitus. Koitatteko löytää ensin kaikki palat, vai jäävätkö toiset purkamaan arvoitusta?

Vapaa kiipeily

Ohjattua kiipeilyä omaan tahtiin.

banner

Tutustu monipuolisiin kiipeilyhaasteisiimme ohjaajan opastuksella. Opi kikat ja niksit vaikeimpienkin reittien huiputtamiseen!

Sanajahti

Kerää kirjaimet ja selvitä sanat.

banner

Etsi vihjeiden avulla kiipeilyseinille piilotettuja kirjaimia ja selvitä mikä sana tai lause niihin kätkeytyy.banner

Miten käytännössä?

Varatkaa teille parhaiten sopiva kiipeilyvuoro varauskalenterista. Saapukaa paikalle hieman ennen sovittua aikaa, jotta ehditte tarvittaessa vaihtaa vaatteet ja lunastaa liput. Varauksen alkamisajankohta on alkuopastuksen alkamisaika, jolloin kaikkien osallistujien tulee olla paikalla. Sessio alkaa varusteiden vaihdolla ja opastuksella, jonka jälkeen siirrytään valvotusti kiipeilemään. Kiipeilyajan päätyttyä ohjaaja pyytää siirtymään takaisin varusteidenvaihtotilaan tai juhlatilaan, mikäli olette sen varanneet. Keskuksesta löytyy lukolliset säilytyslokerot, suihkutiloja meillä ei ole.Varaaminen ja maksaminen

Valitse aluksi keskus, johon haluat tehdä varauksen. Seuraavassa kohdassa valitse lipputyyppi, sitten päivä- ja kellonaika ja ilmoita ryhmän koko. Lopuksi syötä yhteystietosi, valitse maksutapa ja vahvista varaus. Sinun ei tarvitse luoda käyttäjätunnuksia tai kirjautua mihinkään (rekisteröityneille asiakkaille tarjoamme säännöllisesti etuja ja tarjouksia, joten rekisteröityminen kannattaa)

Ryhmän maksimikoko vaihtelee 30 ja 40 hengen välillä keskuksesta riippuen.

Varaa tilaisuus etukäteen. Maksa saapuessasi, etukäteen verkossa tai laskulla. Paikan päällä voit maksaa käteisellä, kortilla, laskulla tai näiden yhdistelmällä. Laskutusta varten täytä oheinen lomake etukäteen ja ota se mukaasi saapuessasi keskukseen. Voit maksaa varauksesi myös heti ja hyödyntää verkkomaksualennuksen -10%.

Ryhmäkoko tulee vahvistaa 3 vrk ennen tilaisuutta. Normaalien aukiolojen ulkopuolelle tehdyt ja vahvistetut varaukset tulee perua 14 vrk ennen tilaisuutta. Tutustu myös varausehtoihimme

1. Valitse keskus