Irti Maasta -seurat

Huikeita hetkiä seuroille ja joukkueille


Tiivistä ryhmähenkeä kiipeilyseinillä

Huikeita hetkiä seuroille ja joukkueille

Kiipeily on fyysisesti aktiivista toimintaa, joka auttaa havaintomotoristen taitojen ja motoristen perustaitojen oppimisessa ja harjoittaa fyysisiä ominaisuuksia. Kiipeily Irti Maasta -keskuksessa vahvistaa liikuntaan liittyviä myönteisiä kokemuksia ja auttaa kehittämään sosiaalisia taitoja yhdessä tekemisen kautta.

Meillä lapset ja nuoret voivat turvallisesti kokeilla uusia liikkumismuotoja ja kokea positiivisia onnistumisen elämyksiä erilaisten tehtävien ja liikunnallisten haasteiden kautta.

Näin saat -30% alennuksen myös seurojen jäsenille

Seuroille ja joukkueille tarjoamme 30% ryhmäalennuksen normaalihintaisista lipuista. Jos haluat saada edun käyttöösi myös yksittäisille jäsenille, ota yhteyttä Perttuun (050 531 9095 tai perttu@irtimaasta.fi).

Kenelle sopii ja mitä mukaan?

Kiipeily monipuolisissa haasteissamme on turvallista, valvottua ja takuulla hauskaa! Jokaiselta kiipeilyseinältä löytyy useita eri reittejä, jotka etenevät helposta vaikeaan. Olit sitten aloittelija tai konkari, meiltä löytyy tekemistä jokaiselle.

Mukaan tarvitaan vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä tietysti pilkettä silmäkulmaan. Kahviostamme voi ostaa pientä välipalaa sekä juotavaa.

banner

"Kävimme viettämässä futisjoukkueen pikkujouluja Irti Maasta keskuksessa. Perille oli helppo päästä ja löytää pidemmänkin matkan päästä. Pojat selvästi tykkäsivät paikasta, kyllä tuon ikäiset tykkäävät kiipeillä.

Haastettakin tuntui olevan sopivasti, kiipeilyajan jälkeen moni näytti olevan aika valmis : ) Itse en kokeillut kiipeilyä, mutta olisi ehkä pitänyt. Kiipeilyn jälkeen syötiin tarjoiluita juhlatilassa, jonne jäi kyllä aikamoinen sotku poikien jäljiltä, onneksi siivous kuului hintaan. Kiipeilyn aikana moni vanhemmista pääsi näppärästi hoitamaan ostoksia samalla"

- Jaakko, FCFJ Pojat 07 Sininen

 


Varaaminen ja maksaminen

Valitse alta haluamasi tuote. Seuraavassa kohdassa valitse päivä- ja kellonaika ja ilmoita tarvittaessa ryhmän koko sekä valitse mahdolliset tarjoilut tai muut lisät varaukseen. Lopuksi syötä yhteystietosi, valitse maksutapa ja vahvista varaus. Sinun ei tarvitse luoda käyttäjätunnuksia tai kirjautua mihinkään (rekisteröityneille asiakkaille tarjoamme säännöllisesti etuja ja tarjouksia, joten rekisteröityminen kannattaa)

Ryhmän maksimikoko vaihtelee 30 ja 40 hengen välillä keskuksesta riippuen.

Varaa tilaisuus etukäteen. Maksa saapuessasi, etukäteen verkossa tai laskulla. Paikan päällä voit maksaa käteisellä, kortilla, laskulla tai näiden yhdistelmällä. Laskutusta varten täytä oheinen lomake etukäteen ja ota se mukaasi saapuessasi keskukseen.

Ryhmäkoko tulee vahvistaa 3 vrk ennen tilaisuutta. Normaalien aukiolojen ulkopuolelle tehdyt ja vahvistetut varaukset tulee perua 14 vrk ennen tilaisuutta. Tutustu myös varausehtoihimme

/ sivu
Laskeva

5 tuote(tta)