Luokkaretkilippu Pori

Luokkaretkilippu Pori

Oppilas : 10,00 €

Kuvaus

Luokkaretki kiipeillen ja hauskaa pitäen Irti Maasta -keskuksessa vahvistaa liikuntaan liittyviä myönteisiä kokemuksia ja auttaa kehittämään ryhmänne sosiaalisia taitoja yhdessä tekemisen kautta!


Tälle päivälle ei voi tehdä varauksia.

Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Järjestä kevään upein luokkaretkipäivä kiipeillen!

Kiipeily kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja motorisia taitoja. Irti Maasta -keskuksessa voima, kestävyys, liikkuvuus, nopeus, hahmottaminen ja havaintomotoristen taitojen kehittäminen tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Innostava ympäristö rohkaisee kokeilemaan ja antaa myönteisiä onnistumisen kokemuksia. Seinien vaihtelevat haasteet pitävät samalla huolta siitä, että kaikkien huippujen saavuttamiseksi pitää hieman ponnistella. Mikä olisikaan parempi tapa ryhmäytyä kuin uudet, yhteiset kokemukset?

Luokkaretkilippu sisältää tunnin valvottua kiipeilyä ja hauskan ryhmäytymistehtävän, jossa katsotaan kuinka korkealle ehditte kiivetä vuoron aikana. Löydättekö itsenne tunnin päätteeksi Eiffel-tornin huipulta vai vielä korkeammalta? Saatte suorituskortin mukaanne muistoksi.

Kiipeilyn jälkeen tarjoamme juhlatilat käyttöönne 45 minuutiksi. Juhlatilaan on mahdollista tilata tarjoilupaketti, joka sisältää popcornia, karkkia, mehua ja vettä. Voitte myös tilata hot dogit ja donitsit kaikille. Juhlatilan voi siivota itse tai tilan siivouksen voi tilata meiltä.

Luokkaretkiliput ovat varattavissa arkisin ja ryhmän minimikoko on 15 oppilasta. Kymmentä oppilasta kohti on oltava vähintään yksi valvoja. Opettajat ja avustajat saavat kokeilla kiipeilyä veloituksetta. Voitte halutessanne tutustua etukäteen alueen sääntöihin ja turvallisuusohjeisiin.

Mukaan tarvitsette vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä tietysti pilkettä silmäkulmaan. Kiipeilyn aikana tulee helposti jano, vettä on tarjolla koko vierailunne ajan.

Luokkaretkilipun varaukseen merkitty alkamisaika on hetki, jolloin opastus alkaa. Suosittelemme saapumaan paikalle 15 minuuttia ennen varauksenne alkua, jotta kaikki ehtivät käydä käsipesulla ja vaihtaa vaatteet. Yhteensä käyntiin kannattaa varata aikaa kaksi tuntia ja 15 minuuttia.