Luokkaretket Irti Maasta

Parhaat luokkaretket täynnä elämyksiä!


Parhaat luokkaretkielämykset kiipeillen!

Kiipeily Irti Maasta -keskuksessa vahvistaa liikuntaan liittyviä myönteisiä kokemuksia ja auttaa kehittämään sosiaalisia taitoja erilaisten tehtävien, liikunnallisten haasteiden ja ennen kaikkea yhdessä tekemisen kautta. Meillä lapset ja nuoret voivat turvallisesti kokeilla uusia liikkumismuotoja ja kokea positiivisia onnistumisen elämyksiä!

Luokkaretkilippu sisältää kiipeilyyn tarvittavat varusteet, alkuopastuksen sekä tunnin ajan valvottua kiipeilyä. Kiipeilyn jälkeen käytössänne on tila eväiden syömistä varten (voitte tuoda omat tai tilata kauttamme). Luokkaretkikiipeily sisältää myös hauskan ryhmäytymistehtävän, jossa katsotaan kuinka korkealle ehditte kiivetä vuoron aikana. Löydättekö itsenne tunnin päätteeksi Eiffel-tornin huipulta vai vielä korkeammalta? Saatte mukaanne ryhmän valokuvalla varustetun todistuksen, jonka voi laittaa vaikka luokan seinälle muistuttamaan hauskasta päivästä!

Näin helposti varaat luokkaretken

Valitse luokkaretkilippu siihen kaupunkiin, johon olette menossa. Sen jälkeen päivä- ja kellonaika ja ilmoita ryhmän koko. Lopuksi syötä yhteystietosi, valitse maksutapa ja vahvista varaus. Sinun ei tarvitse luoda käyttäjätunnuksia tai kirjautua mihinkään (rekisteröityneille asiakkaille tarjoamme säännöllisesti etuja ja tarjouksia, joten rekisteröityminen kannattaa)

Minimiveloitus on 15 oppilaan mukaan, vaikka ryhmänne olisikin pienempi. Muistathan, että kymmentä koululaista kohden mukana tulee olla vähintään yksi valvoja.

Varaa tilaisuus etukäteen. Maksa saapuessasi, etukäteen verkossa tai laskulla. Paikan päällä voit maksaa käteisellä, kortilla, laskulla tai näiden yhdistelmällä. Laskutusta varten täytä oheinen lomake etukäteen ja ota se mukaasi saapuessasi keskukseen.

Ryhmäkoko tulee vahvistaa 3 vrk ennen tilaisuutta. Normaalien aukiolojen ulkopuolelle tehdyt ja vahvistetut varaukset tulee perua 14 vrk ennen tilaisuutta. Tutustu myös varausehtoihimme.

/ sivu
Laskeva

4 tuote(tta)