Ryhmille

Irti Maasta -kiipeilykeskus on innostava ja monipuolinen kohde niin koulu-, päiväkoti- tai muille ryhmille, urheiluseuroille ja joukkueille.Meille on helppo tulla, ja pystymme tarjoamaan monipuoliset tilaisuudet vaivattomasti. Irti Maassa -keskuksessa voit haastaa niin itsesi kuin muutkin ryhmän jäsenet. Voit tuoda ryhmän viihtymään kiipeilyn pariin, tai halutessasi voit järjestää isomman tilaisuuden tarjoiluineen päivineen. Tilojemme kapasitetti vaihtelee keskuksittain 60 ja 100 hengen välillä. Kiipeilyalueelle mahtuu kerralla 30-40 henkeä.

 

Kiipeily sopii kaikille

Irti Maasta -keskuksessa kiipeily sopii kaikille. Sinun ei ole tarvinnut harrastaa kiipeilyä voidaksesi harrastaa sitä meillä. Kiipeily monipuolisissa haasteissamme on turvallista, valvottua ja takuulla hauskaa! Jokaiselta kiipeilyseinältä löytyy useita eri reittejä, jotka etenevät helposta vaikeaan. Olit sitten aloittelija tai konkari, meiltä löytyy tekemistä jokaiselle. Koulutetut työntekijämme huolehtivat kiipeilijöiden turvallisuudesta, neuvovat ja tsemppaavat osallistujia koko kiipeilyn ajan.

Ikä- tai pituusrajoituksia ei ole, mutta painoa kiipeilijällä tulee olla 15 - 150 kg. Leap-of-faithiä emme suosittele alle 120 cm pituisille kiipeilijöille.

Ennen kiipeilyn aloittamista puetaan varusteet päälle ja käydään läpi alkuopastus, jossa kerrotaan, miten alueella tulee käyttäytyä. Ennen alueelle siirtymistä henkilökuntamme tarkistaa jokaisen varusteet. Jokaisella seinällämme on turvallisuuden takaava automaattivarmistin, minkä avulla kiipeilijät voivat käyttää varatun ajan täysipainoisesti kiipeilyyn ilman turhaa odottelua. Turvallisuuden maksimoivat Self-Belay –laitteet, jotka estävät vääränlaisen kiinnittymisen varmistimeen. Henkilökuntamme neuvoo ja tsemppaa kiipeilijöitä alueella kiipeilyn aikana. Heiltä voit kysyä rohkeasti neuvoa, oli kyse kuinka pienestä asiasta tahansa.

Tutustu tarjontaamme tarkemmin ylävalikon linkkien kautta.