Irti Maasta Turku

banner

Turun keskuksesta löytyy 18 erilaista seinää ja yhteensä 25 nousua. Turussa pääset kokeilemaan kiipeilytaitojasi muun muassa Jungle Gymin köysissä ja Astro-Ballin pyöreillä pinnoilla.

Turun erikoisuutena on Leap of -Faith -haaste, jossa hurjapäät pääsevät todella testaamaan rohkeutensa ja ponnistuskykynsä.

Keskuksessamme vietät vaivattomasti liikunnalliset juhlat valvotussa ympäristössä oletpa sitten järjestämässä lasten synttäreitä, yrityksen Tyky-päivää tai kaveriporukan aktiviteettipäivää. Voit valita mieluisan paketin synttärisivuiltamme tai olla meihin yhteydessä, niin räätälöidään juuri teidän näköisenne juhlat.

Yhteystiedot

Irti Maasta Turku
Kauppakeskus Mylly
Myllynkatu 1142
21280 Raisio
puh:+358 400 820 037
e-mail: info.raisio@irtimaasta.fi

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä Facebookissa
Seuraa meitä Instassa!

Lisätietoja

Liput ovat aina edullisemmat etukäteen verkosta ostettuna. Ostamalla lipun etukäteen verkosta saat 10% maksutapa-alennuksen! Kaikki myynnissä olevat lipputuotteet ja hinnat näet sivun alalaidassa.

Voit maksaa liput etukäteen verkkokaupassa tai paikan päällä ennen tilaisuutta. Varatut liput tulee noutaa ja maksaa viimeistään puoli tuntia ennen kiipeilysession alkamisajankohtaa.

Voimme lähettää yritysasiakkaille laskuja. Laskutusta varten olkaa yhteydessä keskukseen etukäteen. Laskuun lisätään laskutuslisä 7 € (sis. ALV 24).

Olemme avoinna pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 10-21 (Ensimmäinen kiipeilyopastus alkaa 12:15), lauantaisin 9 - 19 ja sunnuntaisin 11 - 18:30. Loma-aikoina ryhmät lähtevät alueelle heti aamusta. Varauskalenterista löydät aina ajantasaisen tiedon.

Kiipeilysession kesto on yksi tunti. Jokaisen kiipeilijän on osallistuttava alkuopastukseen, joka alkaa 15 minuuttia ennen kiipeilysession alkamista. Saavu paikalle puoli tuntia ennen kiipeilyvuoron alkamista, jotta ehdit ilmoittautua kassalla ja vaihtaa tarvittaessa vaatteet.

Esimerkki kiipeilykerrasta
12:00 Ilmoittautuminen kassalle ja vaatteiden vaihto tarvittaessa
12:15 Opastus ja varusteiden vaihto alkaa
12:30 Kiipeily alkaa
13:30 Kiipeily päättyy

Voit tulla kiipeilemään ilman ennakkovarausta, mutta huomaathan, että alueelle mahtuu vain rajattu määrä kiipeilijöitä kerrallaan ja opastukset alkavat aina vartin yli. Hankkimalla lippusi etukäteen varmistat pääsyn alueelle haluamanasi ajankohtana.

Tutustu myös usein kysytyt kysymykset -sivuun, josta löytyy vastauksia erilaisiin asiakkaidemme esittämiin kysymyksiin 

Tilamme soveltuvat erinomaisesti erilaisten juhlien järjestämiseen. Mikäli olet suunnittelemassa sporttisia juhlia isommalle porukalle ole yhteydessä meihin ja pyydä tarjous!

/ sivu
Laskeva

5 tuote(tta)