Synttärit pienessä viidakossa Tampere

Synttärit pienessä viidakossa Tampere

Alkaen : 146,00 €

Kuvaus

Vietä ikimuistoiset juhlasi meillä teemoitetuissa juhlatiloissa! Jättäkää tarjoilut ja loppusiivous meidän huoleksemme ja keskittykää hauskanpitoon. Vaihtoehtoisesti voitte vuokrata meiltä vain tilan ja huolehtia muista järjestelyistä itse.

Synttäripaketit sisältävät kiipeilyliput, valjaat, ohjauksen kiipeilyalueella, valitsemanne juhlatilan sekä mahdolliset tarjoilut.

Huom! Juhlatila arkisin veloituksetta. Etusi 50€! Järjestelmämme antaa alennuksen automaattisesti varausta tehdessä.

Ei riittävästi lippuja saatavilla, ole hyvä ja pienennä lippujen määrää tai muuta ajankohtaa.

Aikuiset (16v ja yli): 16,00 €
Lapset ja nuoret (alle 16v): 16,00 €
Kokonaissumma: 0,00 €

Arkilippu 10€ kun tulet viimeistään 15:15 kiipeilemään

TEEMME TAMPEREEN KESKUKSELLA PIENTÄ APUTILOJEN MUUTOSTYÖTÄ 28.8. - 8.9. TYÖ SAATTAA AIHEUTTAA HETKITTÄISTÄ MELUA. TYÖ EI VAIKUTA KIIPEILYALUEESEEN TAI MUUHUN TOIMINTAAN. PAHOITTELEMME HÄIRIÖTÄ. KIITOS YMMÄRRYKSESTÄ.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Synttäripaketit sisältävät kiipeilyliput, valjaat, ohjauksen kiipeilyalueella, valitsemanne juhlatilan ja halutessanne tarjoilut. Tarjoamme synttäreille erilaisia tarjoilupaketteja, joista jokainen juhlaporukka voi valita itselleen mieluisimman vaihtoehdon ja keskittyä vain juhlimiseen! Voit myös järjestää oman näköisesi juhlat ja tuoda omat tarjoilut ja tehdä itse loppusiivouksen. Valitse tarjoilupaketti synttäreihisi kiipeilylippujen valitsemisen jälkeen. Pienessä viidakkohuoneessa ryhmän minimikoko on 6 henkeä ja maksimi 12 henkeä. Synttäriporukoilla tulee olla mukanaan kymmentä lasta kohden yksi täysi-ikäinen valvoja, joka valvoo juhlijoita juhlahuoneessa. Mikäli valvojalla pysyvät jalat maan pinnalla, ei hänelle tarvitse hankkia erikseen lippua. Edullisin synttäripaketti sisältää kiipeilyliput kuudelle lapselle, valjaat, ohjauksen kiipeilyalueella ja valitsemanne juhlatilan omalla loppusiivouksella. Juhlinta alkaa kiipeilyllä, josta siirrytte juhlatilaan. Varauksen vahvistuttua saatte sähköpostitse tarkemmat ohjeet sekä tulostettavat kutsupohjat vieraille lähetettäväksi.