Synttärit viidakossa Raisio

Synttärit viidakossa Raisio

Alkaen : 159,00 €

Kuvaus

Hyvä valinta! Valitse sopiva aika alla olevasta kalenterista. Huom. älä varaa vuoroa, jossa on vapaana vähemmän paikkoja kuin haluamasi osallistujamäärä. Tämän jälkeen täytä osallistujien määrä. Sivun alalaidasta näet valitsemasi kokonaisuuden yhteishinnan. Tarjoilupakettien tarkemmat tiedot löydät täältä.


Synttäreihin sisältyy aina kiipeilyliput, valjaat ja ohjaus kiipeilyalueella. Valvojat ja vanhemmat voivat myös kiipeillä, valitse silloin myös aikuisille kiipeilyliput. Jos aikuiset eivät halua kiipeillä, he voivat olla mukana kiipeilyalueella tai hyödyntää kauppakeskuksen palveluita kiipeilyn aikana! Juhlatilassa tulee olla yksi aikuinen juhlaporukkaa kohti. Katso juhlatilan aikataulusta lisätiedot alempaa.


Huom. Varauskalenterin värikoodit: Sininen = Jee! Tänne mahtuu!, Keltainen = rajoitetusti tilaa, mutta mahdollinen, Punainen = ei tilaa


 

Ei riittävästi lippuja saatavilla, ole hyvä ja pienennä lippujen määrää tai muuta ajankohtaa.

lippu: 19,00 €
Kokonaissumma: 0,00 €

Upsell Products

Kuvaus

Yksityiskohdat

Tervetuloa juhlimaan!

Synttäripaketit sisältävät kiipeilyliput, valjaat, ohjauksen kiipeilyalueella, valitsemanne juhlatilan sekä mahdolliset tarjoilut. Huomathan, että alueella saattaa olla samaan aikaan muitakin kiipeilijöitä. Jos haluat olla oman porukan kesken, varaa privaattisynttärit -tuote.

Valitse tarjoilut

Tarjoamme synttäreille erilaisia tarjoilupaketteja, joista jokainen juhlaporukka voi valita itselleen mieluisimman vaihtoehdon ja keskittyä vain juhlimiseen! Voit myös järjestää oman näköisesi juhlat ja tuoda omat tarjoilut ja tehdä itse loppusiivouksen. Valitse tarjoilupaketti synttäreihisi osallistujamäärän valitsemisen jälkeen. Viidakkohuoneessa ryhmän minimikoko on 6 henkeä ja maksimi 15 henkeä.

Yksi aikuinen valvoja mukaan

Synttäriporukoilla tulee olla mukanaan kymmentä lasta kohden yksi täysi-ikäinen valvoja, joka valvoo juhlijoita juhlahuoneessa. Mikäli valvojalla pysyvät jalat maan pinnalla, ei hänelle tarvitse hankkia erikseen lippua. Edullisin synttäripaketti sisältää kiipeilyliput kuudelle lapselle, valjaat, valvotun kiipeilysession ja valitsemanne juhlatilan omalla loppusiivouksella. Juhlinta alkaa kiipeilyllä, josta siirrytte juhlatilaan.

Aikataulusta

HUOM: Juhlatila on käytössänne 40 min, jonka jälkeen tilan tulee olla tyhjä seuraavan varauksen valmistelua varten. Varauksen päättymisaika ei kerro, milloin teidän tulee olla poissa, vaan sen, milloin seuraava ryhmä tulee paikalle. Varauksen vahvistuttua saatte sähköpostitse tarkemmat ohjeet sekä tulostettavat kutsupohjat vieraille lähetettäväksi.