Irti Maasta Raisio

banner

Löydät meidät kauppakeskus Myllyn länsipäädystä.

Irti Maasta -keskuksessa kiipeilet yksin tai kaverin kanssa. Lisäksi meillä vietät vaivattomasti liikunnalliset juhlat valvotussa ympäristössä oletpa sitten järjestämässä lasten synttäreitä, yrityksen Tyky-päivää tai kaveriporukan aktiviteettipäivää. Voit valita mieluisan paketin synttärisivuiltamme tai olla meihin yhteydessä, niin räätälöidään juuri teidän näköisenne juhlat.

Raision erikoisuutena on Leap of Faith -haaste jossa hurjapäät pääsevät todella testaamaan rohkeutensa ja ponnistuskykynsä.

Yhteystiedot

Irti Maasta Raisio
Kauppakeskus Mylly
Myllynkatu 1142
21280 Raisio
puh:+358 400 820 037 (ei puhelinvarauksia)
e-mail: info.raisio@irtimaasta.fi

Lisätietoja

Meille voi tulla ilman ennakkovarausta, mutta suosittelemme vuoron varaamista etukäteen. Kaikki myynnissä olevat lipputuotteet ja hinnat näet sivun alalaidassa.

Voit maksaa liput etukäteen verkkokaupassa tai paikan päällä ennen tilaisuutta. Varatut liput tulee noutaa ja maksaa hyvissä ajoin ennen kiipeilysession alkamisajankohtaa.

Voimme lähettää yritysasiakkaille laskuja. Laskutusta varten olkaa yhteydessä keskukseen etukäteen. Laskuun lisätään laskutuslisä 7 € (sis. ALV 24).

Olemme avoinna vaihtelevasti. Varauskalenterista löydät aina ajantasaisen tiedon.

Kiipeilysession kesto on yksi tunti. Jokaisen kiipeilijän on osallistuttava alkuopastukseen. Saavu paikalle hyvissä ajoin ennen kiipeilyvuoron alkamista, jotta ehdit ilmoittautua kassalla ja vaihtaa tarvittaessa vaatteet.

Voit tulla kiipeilemään ilman ennakkovarausta, mutta huomaathan, että alueelle mahtuu vain rajattu määrä kiipeilijöitä kerrallaan. Hankkimalla lippusi etukäteen varmistat pääsyn alueelle haluamanasi ajankohtana.

Tutustu myös usein kysytyt kysymykset -sivuun, josta löytyy vastauksia erilaisiin asiakkaidemme esittämiin kysymyksiin 

Tilamme soveltuvat erinomaisesti erilaisten juhlien järjestämiseen. Mikäli olet suunnittelemassa sporttisia juhlia isommalle porukalle ole yhteydessä meihin ja pyydä tarjous!

 
 

Seuraa meitä somessa ja kuulet uutiset ensimmäisten joukossa!

Seuraa meitä Instassa! #irtimaastaSeuraa meitä Facebookissa@irtimaastaraisio

 
 

/ sivu
Laskeva

6 tuote(tta)