Irti Maasta Tampere

banner

Sijaitsemme Tullintorin pohjakerroksessa. 

Seuraa meitä somessa, niin kuulet uutiset ensimmäisenä!

Irti Maasta -keskuksessa kiipeilet yksin tai kaverin kanssa. Lisäksi meillä vietät vaivattomasti liikunnalliset juhlat valvotussa ympäristössä oletpa sitten järjestämässä lasten synttäreitä, yrityksen Tyky-päivää tai kaveriporukan aktiviteettipäivää. Voit valita mieluisan paketin synttärisivuiltamme tai olla meihin yhteydessä, niin räätälöidään juuri teidän näköisenne juhlat.

Löydät kaikki varattavat tuotteet tämän sivun alalaidasta.

Yhteystiedot

Irti Maasta Tampere
Kauppakeskus Tullintori
Tullikatu 6
33100 Tampere
puh:+358 40 3566 276
e-mail: info.tampere@irtimaasta.fi

Kauppakeskuksen ollessa suljettuna, kulku meille on Tullintorin Hammareninkatu 2b:n ovista

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä Instassa! #irtimaastatampere
Seuraa meitä Facebookissa@irtimaastatampere

Lisätietoja

Liput ovat aina edullisemmat etukäteen verkosta ostettuna. Maksamalla lipun etukäteen saat 10% alennuksen. Kaikki myynnissä olevat lipputuotteet ja hinnat näet sivun alalaidassa.

Voit maksaa liput etukäteen verkkokaupassa tai paikan päällä ennen tilaisuutta. Varatut liput tulee noutaa ja maksaa viimeistään puoli tuntia ennen kiipeilysession alkamisajankohtaa.

Voimme lähettää yritysasiakkaille laskuja. Laskutusta varten olkaa yhteydessä keskukseen etukäteen. Laskuun lisätään laskutuslisä 7 € (sis. ALV 24).

Olemme avoinna pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 14-20, lauantaina klo 10-19 ja sunnuntaina klo 12-18. Loma-aikoina avaamme arkisin jo klo 10. Varauskalenterista löydät aina ajantasaisen tiedon.

Arkiaamupäivisin kiipeilyalue on varattavissa ryhmille (min. 10 henkeä). Ryhmävaraukset tulee tehdä etukäteen.

Kauppakeskuksen ollessa suljettuna, esim. sunnuntaiaamuisin, kulku meille on Tullintorin Hammareninkatu 2b:n ovista.

Kiipeilysession kesto on yksi tunti. Jokaisen kiipeilijän on osallistuttava alkuopastukseen, joka alkaa 15 minuuttia ennen kiipeilysession alkamista. Suosittelemme, että saavut paikalle puoli tuntia ennen kiipeilyvuoron alkamista, jotta ehdit ilmoittautua kassalla ja vaihtaa tarvittaessa vaatteet.

Esimerkki kiipeilykerrasta
12:00 Ilmoittautuminen kassalle ja vaatteiden vaihto tarvittaessa
12:15 Opastus ja varusteiden vaihto alkaa
12:30 Kiipeily alkaa
13:30 Kiipeily päättyy

Voit tulla kiipeilemään ilman ennakkovarausta, mutta huomaathan, että alueelle mahtuu vain rajattu määrä kiipeilijöitä kerrallaan ja opastukset alkavat aina vartin yli. Hankkimalla lippusi etukäteen varmistat pääsyn alueelle haluamanasi ajankohtana.

Tutustu myös usein kysytyt kysymykset -sivuun, josta löytyy vastauksia erilaisiin asiakkaidemme esittämiin kysymyksiin 

Tilamme soveltuvat erinomaisesti erilaisten juhlien järjestämiseen. Mikäli olet suunnittelemassa sporttisia juhlia isommalle porukalle ole yhteydessä meihin ja pyydä tarjous!

/ sivu
Laskeva

6 tuote(tta)