Kiipeilysynttärit isossa viidakossa Pori

Kiipeilysynttärit isossa viidakossa Pori

Alkaen : 111,00 €

Kuvaus

Hyvä valinta! Valitse sopiva aika alla olevasta kalenterista. Huom. älä varaa vuoroa, jossa on vapaana vähemmän paikkoja kuin haluamasi osallistujamäärä. Tämän jälkeen täytä osallistujien määrä. Sivun alalaidasta näet valitsemasi kokonaisuuden yhteishinnan. Tarjoilupakettien tarkemmat tiedot löydät täältä.


Synttäreihin sisältyy aina kiipeilyliput, valjaat ja ohjaus kiipeilyalueella. Valvojat ja vanhemmat voivat myös kiipeillä, valitse silloin myös aikuisille kiipeilyliput. Jos aikuiset eivät halua kiipeillä, he voivat olla mukana kiipeilyalueella tai hyödyntää kauppakeskuksen palveluita kiipeilyn aikana! Juhlatilassa tulee olla yksi aikuinen juhlaporukkaa kohti. Katso juhlatilan aikataulusta lisätiedot alempaa.


Huom. Varauskalenterin värikoodit: Sininen = Jee! Tänne mahtuu!, Keltainen = rajoitetusti tilaa, mutta mahdollinen, Punainen = ei tilaa


 

Ei riittävästi lippuja saatavilla, ole hyvä ja pienennä lippujen määrää tai muuta ajankohtaa.

Normaalihintainen lippu: 16,00 €
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Synttäripaketit sisältävät kiipeilyliput, valjaat, ohjauksen kiipeilyalueella, valitsemanne juhlatilan sekä mahdolliset tarjoilut. Tarjoamme synttäreille erilaisia tarjoilupaketteja, joista jokainen juhlaporukka voi valita itselleen mieluisimman vaihtoehdon ja keskittyä vain juhlimiseen! Voit myös järjestää oman näköisesi juhlat ja tuoda omat tarjoilut ja tehdä itse loppusiivouksen. Valitse tarjoilupaketti synttäreihisi osallistujamäärän valitsemisen jälkeen.

Isossa viidakossa ryhmän minimikoko on 6 henkeä ja maksimi 25 henkeä. Synttäriporukoilla tulee olla mukanaan kymmentä lasta kohden yksi täysi-ikäinen valvoja, joka valvoo juhlijoita juhlahuoneessa. Mikäli valvojalla pysyvät jalat maan pinnalla, ei hänelle tarvitse hankkia erikseen lippua. Edullisin synttäripaketti sisältää kiipeilyliput kuudelle lapselle, valjaat, valvotun kiipeilysession ja valitsemanne juhlatilan omalla loppusiivouksella.

Juhlinta alkaa kiipeilyllä, josta siirrytte juhlatilaan. HUOM: Juhlatila on käytössänne 40 min, jonka jälkeen tilan tulee olla tyhjä seuraavan varauksen valmistelua varten. Varauksen päättymisaika ei kerro, milloin teidän tulee olla poissa, vaan sen, milloin seuraava ryhmä tulee paikalle.

Varauksen vahvistuttua saatte sähköpostitse tarkemmat ohjeet sekä tulostettavat kutsupohjat vieraille lähetettäväksi.