Kiipeilyseikkailu koulu- ja päiväkotiryhmille

Kiipeilyseikkailu koulu- ja päiväkotiryhmille

75,00 €

Kuvaus

Kiipeilyseikkailu päiväkoti- ja eskariryhmille on mahtavan liikunnallinen kokemus. Kiipeilyseikkailu on tarkoitettu 2-12 -vuotiaille seikkailijoille, joille isommat seinämme voivat olla vielä liian hurjia. Kiipeily kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja motorisia taitoja. Innostava ympäristö rohkaisee kokeilemaan ja antaa myönteisiä onnistumisen kokemuksia. Kiipeilyseikkailussa liikutaan aina vanhemman tai aikuisen valvonnassa.


Tälle päivälle ei voi tehdä varauksia.

Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kiipeily kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja motorisia taitoja. Irti Maasta -keskuksessa voima, kestävyys, liikkuvuus, nopeus, hahmotttaminen ja havaintomotoristen taitojen kehittäminen tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Kiipeilyseikkailu on tarkoitettu 2-12 -vuotiaille seikkailijoille, joille isommat seinämme voivat olla vielä liian haastavia. Kiipeilyseikkailussa liikutaan aina aikuisen valvonnassa.

Innostava ympäristö rohkaisee kokeilemaan ja antaa myönteisiä onnistumisen kokemuksia. Mukaan tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä tietysti pilkettä silmäkulmaan.