Irti Maasta Pori

banner

Löydät meidät Kauppakeskus Isokarhusta. Porin ydinkeskustasta.

Irti Maasta -keskuksessa kiipeilet yksin tai kaverin kanssa. Lisäksi meillä vietät vaivattomasti liikunnalliset juhlat valvotussa ympäristössä oletpa sitten järjestämässä lasten synttäreitä, yrityksen Tyky-päivää tai kaveriporukan aktiviteettipäivää. Voit valita mieluisan paketin synttärisivuiltamme tai olla meihin yhteydessä, niin räätälöidään juuri teidän näköisenne juhlat.

Porin puisto on rakennettu kauppakeskuksen kerrosten väliin, eli seinien päältä aukeaa näkymä kauppakeskuksen yläikkunoiden tasalta aina pohjakerrokseen saakka. 

IsoKarhun parkkihallissa on kaksi tuntia ilmaista pysäköintiaikaa parkkikiekolla, ja hallin toisesta kerroksesta pääsee suoraan tiloihimme! 

Yhteystiedot

Irti Maasta Pori
Kauppakeskus Isokarhu
Yrjönkatu 14 
28100 Pori

+358 40 861 8382 (ei puhelinvarauksia)
e-mail: info.pori@irtimaasta.fi

Saat IsoKarhussa 2h ilmaista pysäköintiaikaa parkkikiekolla

Lisätietoja

Meille voi tulla ilman ennakkovarausta, mutta suosittelemme että varaat vuoron etukäteen. Kaikki myynnissä olevat lipputuotteet ja hinnat näet sivun alalaidassa.

Voit maksaa liput etukäteen verkkokaupassa tai paikan päällä ennen tilaisuutta. Varatut liput tulee noutaa ja maksaa hyvissä ajoin ennen kiipeilysession alkamisajankohtaa.

Voimme lähettää yritysasiakkaille laskuja. Laskutusta varten olkaa yhteydessä keskukseen etukäteen. Laskuun lisätään laskutuslisä 7 € (sis. ALV 24).

Olemme avoinna vaihtelevasti. Varauskalenterista löydät aina ajantasaisen tiedon.

Arkiaamupäivisin kiipeilyalue on varattavissa ryhmille (min. 10 henkeä). Ryhmävaraukset tulee tehdä etukäteen.

Kiipeilysession kesto on yksi tunti. Jokaisen kiipeilijän on osallistuttava alkuopastukseen. Suosittelemme, että saavut paikalle puoli tuntia ennen kiipeilyvuoron alkamista, jotta ehdit ilmoittautua kassalla ja vaihtaa tarvittaessa vaatteet.

Voit tulla kiipeilemään ilman ennakkovarausta, mutta huomaathan, että alueelle mahtuu vain rajattu määrä kiipeilijöitä kerrallaan. Hankkimalla lippusi etukäteen varmistat pääsyn alueelle haluamanasi ajankohtana.

Tutustu myös usein kysytyt kysymykset -sivuun, josta löytyy vastauksia erilaisiin asiakkaidemme esittämiin kysymyksiin 

Tilamme soveltuvat erinomaisesti erilaisten juhlien järjestämiseen. Mikäli olet suunnittelemassa sporttisia juhlia isommalle porukalle ole yhteydessä meihin ja pyydä tarjous!

 
 

Seuraa meitä somessa ja kuulet uutiset ensimmäisten joukossa!

Seuraa meitä Instassa! #irtimaasta Seuraa meitä Facebookissa@irtimaasta

 
 

/ sivu
Laskeva

5 tuote(tta)