Privaattisynttärit Helsinki

Privaattisynttärit Helsinki

200,00 €

Kuvaus

Enää ei tarvitse lykätä hauskojen ja liikunnallisten kekkereiden pitämistä! Nyt myös synttärit voit järjestää meillä yksityistilaisuutena. Yksityissynttäreihin sisältyy privaattikiipeily, juhlatila ja pienet tarjoilut. Privaattibileiden hinta on 20 €/hlö (huom. minimihinta osallistujien määrästä riippumatta on 200 €).


17:15 - 19:00 Vapaana 25
18:15 - 20:00 Vapaana 25
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Enää ei tarvitse lykätä hauskojen ja liikunnallisten kekkereiden pitämistä! Nyt myös synttärit voit järjestää meillä yksityistilaisuutena. Yksityissynttäreihin sisältyy privaattikiipeily, juhlatila ja pienet tarjoilut. Privaattibileiden hinta on 20 €/hlö (huom. minimihinta osallistujien määrästä riippumatta on 200 €). Irti Maasta -keskuksessa järjestät helposti huippuhauskat synttärit 2-15 kiipeilijälle nyt myös yksityisesti.

Privaattibileet -tuotteeseen sisältyy

  1. Aktiviteetti: kiipeily, Tampereella tarjolla on myös luolaseikkailu (katso oma tuotteensa)
  2. Hauskasti teemoitettu juhlatila ja
  3. Pienet tarjoilut: poppareita, karkkia, mehua ja vettä.

Herkut tarjoillaan tilaan valmiiksi katettuna ja loppusiivous sisältyy hintaan (katso tarjoilupaketin sisältö täältä).

Täydennä tai päivitä tarjoiluja - myös paikan päältä

LIsää haluamasi määrä tarjoiluja ylempää tai päivitä kertaheitolla isompaan super-tarjoilupakettiin (katso tarjoilupaketin sisältö täältä). Saat totta kai hankittua lisää myös paikan päältä, jos herkut pääsevät loppumaan kesken

Tervetuloa!

Meille ovat tervetulleita kaikenikäiset juhlijat. Olet sitten ensikertalainen tai kokenut kiipeilijä, meiltä löytyy jokaiselle sopivia kiipeilyreittejä. Varusteiksi riittävät sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät. Privaattibileiden hinta on 20 €/hlö (huom. minimihinta osallistujien määrästä riippumatta on 200 €).