Irti Maasta Helsinki

banner

Löydät meidät kauppakeskus REDIn kolmannesta kerroksesta. Katso saapumisohjeet tästä linkistä, niin löydät perille vaivattomasti. 

Irti Maasta -keskuksessa kiipeilet yksin tai kaverin kanssa. Lisäksi meillä vietät vaivattomasti liikunnalliset juhlat valvotussa ympäristössä oletpa sitten järjestämässä lasten synttäreitä, yrityksen Tyky-päivää tai kaveriporukan aktiviteettipäivää. Voit valita mieluisan paketin synttärisivuiltamme tai olla meihin yhteydessä, niin räätälöidään juuri teidän näköisenne juhlat.

Yhteystiedot

Irti Maasta Helsinki
Kauppakeskus Redi
3.krs (viihdekerros)
Hermannin rantatie 5 a 58 
00580 Helsinki

puh: +358 45 787 61 748 (ei puhelinvarauksia)
e-mail: info.helsinki@irtimaasta.fi

Lisätietoja

Meille voi tulla ilman ennakkovarausta, mutta suosittelemme vuoron varaamista etukäteen. Kaikki lipputuotteet hintoineen näet sivun alalaidasta.

Voit maksaa liput etukäteen verkkokaupassa tai paikan päällä ennen tilaisuutta. Varatut liput tulee noutaa ja maksaa hyvissä ajoin, jotta ehdit mukaan kiipeilysessioon.

Voimme lähettää yritysasiakkaille laskuja. Laskutusta varten olkaa yhteydessä keskukseen etukäteen. Laskuun lisätään laskutuslisä 7 € (sis. ALV 24).

Olemme avoinna vaihtelevasti. Varauskalenterista löydät aina ajantasaisen tiedon.

Arkiaamupäivisin kiipeilyalue on varattavissa ryhmille (min. 10 henkeä). Ryhmävaraukset tulee tehdä etukäteen.

Kiipeilysession kesto on yksi tunti. Jokaisen kiipeilijän on osallistuttava alkuopastukseen. Saavu paikalle hyvissä ajoin ennen kiipeilyvuoron alkamista, jotta ehdit ilmoittautua kassalla ja vaihtaa tarvittaessa vaatteet.

Voit tulla kiipeilemään ilman ennakkovarausta, mutta huomaathan, että alueelle mahtuu vain rajattu määrä kiipeilijöitä kerrallaan. Hankkimalla lippusi etukäteen varmistat pääsyn alueelle haluamanasi ajankohtana.

Tutustu myös usein kysytyt kysymykset -sivuun, josta löytyy vastauksia erilaisiin asiakkaidemme esittämiin kysymyksiin 

Tilamme soveltuvat erinomaisesti erilaisten juhlien järjestämiseen. Mikäli olet suunnittelemassa sporttisia juhlia isommalle porukalle ole yhteydessä meihin ja pyydä tarjous!

 
 

Seuraa meitä somessa ja kuulet uutiset ensimmäisten joukossa!

Seuraa meitä Instassa! #irtimaasta Seuraa meitä Facebookissa@irtimaasta

 
 

/ sivu
Laskeva

5 tuote(tta)