Tampere

Tampereen keskuksesta löytyy 14 erilaista seinää ja yhteensä 19 nousua. Tampereella korkeimmat seinät ovat yli yhdeksän metriä korkeita, eli kiipeilijä pääsee kokeilemaan miltä tuntuu tarkastella ostoskeskusta lintuperspektiivistä.

Tampereen erikoisuutena on interaktiivinen boulderseinä, jossa kiipeilijä pääsee kokeilemaan kykyjään lepakkojahdissa, tai testaaman taitojaan erilaisissa labyrinteissä.

Lue enemmän Tampeeen keskuksesta tästä.

Yhteystiedot

Irti Maasta Tampere
Kauppakeskus Tullintori
Tullikatu 6
33100 Tampere
+358 40 3566 276
info.tampere@irtimaasta.fi
Näkymä Tampereen kohteesta

Turku

Turun keskuksesta löytyy 18 erilaista seinää ja yhteensä 25 nousua. Turussa pääset kokeilemaan kiipeilytaitojasi muunmuassa Jungle Gymin köysissä ja Astro-Ballin pyöreillä pinnoilla.

Turun erikoisuutena on Leap of Faith -haaste jossa hurjapäät pääsevät todella testaamaan rohkeutensa ja ponnistuskykynsä.

Lue enemmän Turun keskuksesta tästä.

Yhteystiedot

Irti Maasta Turku
Kauppakeskus Mylly
Myllynkatu 1142
21280 Raisio
+358 400 820 037
info.raisio@irtimaasta.fi
Näkymä Turun kohteesta

Pori

Porin keskuksessa on 20 kiipeilyseinää, joista 18 on erilaisia. Osa haasteista on tuttuja muista keskuksista ja osa täysin uudenlaisia. Korkeimmat kiipeilyseinät tulevat olemaan noin kymmenen metriä korkeita.

Porin keskus rakennetaan kauppakeskusten kerrosten väliin, eli seinien päältä aukeaa näkymä kauppakeskuksen yläikkunoiden tasalta aina pohjakerrokseen saakka. 

Kiipeilyseinien lisäksi Poriin tulee Pohjois-Euroopan ensimmäinen sisätiloihin rakennettu luolaseikkailu!

Lue enemmän Porin keskuksesta tästä.

Yhteystiedot

Irti Maasta Pori
Kauppakeskus Isokarhu
Yrjönkatu 14 
28100 Pori
+358 40 861 8382
info.pori@irtimaasta.fi
Näkymä Tampereen kohteesta

Helsinki

Helsingin keskus avataa marraskuussa 2018 kauppakeskus Rediin. Seuraa meitä somessa ja saat tiedon avajaisista ensimmäisten joukossa  Instagram ja Facebook

Yhteystiedot

Irti Maasta Helsinki
Kauppakeskus Redi
Hermannin rantatie 5a 
00580 Helsinki
puh. Tulossa
e-mail: Tulossa
Näkymä Tampereen kohteesta

Keskuksissamme vietät vaivattomasti liikunnalliset juhlat valvotussa ympäristössä. Oletpa sitten järjestämässä lasten synttäreitä, yrityksen Tyky-päivää, tai kaveriporukan aktiviteettipäivää. Voit valita mieluisan paketin synttärisivuiltamme, tai olla meihin yhteydessä, niin räätälöidään juuri teidän näköisenne juhlat!