Irti Maasta -puistossa kiipeily sopii kaikille

Kiipeily monipuolisissa haasteissamme on turvallista, valvottua ja takuulla hauskaa! Jokaiselta kiipeilyseinältä löytyy useita eri reittejä, jotka etenevät helposta vaikeaan. Olit sitten aloittelija tai konkari, meiltä löytyy tekemistä jokaiselle.

<

Puistot

Helsinki

Löydät meidät Redistä kolmannesta kerroksesta elokuvateatteri Cinamonin vierestä. Tarkemmat saapumisohjeet löydät tästä linkistä.

Helsingin keskuksessa on 21 erilaista kiipeilyseinää, jotka ovat noin kahdeksan metriä korkeita. Alueen keskellä kohoaa huima Giants Staircase -haaste, jonka korkein askelma on peräti kuuden metrin korkeudessa! 

Lue enemmän Helsingin puistosta tästä

Yhteystiedot

Irti Maasta Helsinki
Kauppakeskus Redi
3.kerros (viihdekerros)
Hermannin rantatie 5 a 58
00580 Helsinki

+358 45 787 61 748
info.helsinki@irtimaasta.fi

Tältä näyttää Helsingin puisto!

Tampere

Tampereen puistosta löytyy 14 erilaista seinää ja yhteensä 19 nousua. Tampereella korkeimmat seinät ovat yli yhdeksän metriä korkeita, eli kiipeilijä pääsee kokeilemaan miltä tuntuu tarkastella ostoskeskusta lintuperspektiivistä.

Lue enemmän Tampeeen puistosta tästä.

Yhteystiedot

Irti Maasta Tampere
Kauppakeskus Tullintori
Tullikatu 6
33100 Tampere

+358 40 3566 276
info.tampere@irtimaasta.fi

Näkymä Tampereen kohteesta

Raisio

Raision puistosta löytyy 18 erilaista seinää ja yhteensä 25 nousua. Raisiossa pääset kokeilemaan kiipeilytaitojasi muun muassa Jungle Gymin köysissä ja Astro-Ballin pyöreillä pinnoilla.

Raision erikoisuutena on Leap of Faith -haaste jossa hurjapäät pääsevät todella testaamaan rohkeutensa ja ponnistuskykynsä.

Lue enemmän Raision puistosta tästä.

Yhteystiedot

Irti Maasta Raisio
Kauppakeskus Mylly
Myllynkatu 1142
21280 Raisio

+358 400 820 037
info.raisio@irtimaasta.fi

Näkymä Raision kohteesta

Pori

Porin keskuksessa on 20 kiipeilyseinää, joista 18 on erilaisia. Osa haasteista on tuttuja muista keskuksista ja osa täysin uudenlaisia. Korkeimmat kiipeilyseinät ovat noin kymmenen metriä korkeita.

Lue enemmän Porin puistosta tästä.

Yhteystiedot

Irti Maasta Pori
Kauppakeskus Isokarhu
Yrjönkatu 14 
28100 Pori

+358 40 861 8382
info.pori@irtimaasta.fi

Tältä näyttää Porin puisto!

Keskuksissamme vietät vaivattomasti liikunnalliset juhlat valvotussa ympäristössä. Oletpa sitten järjestämässä lasten synttäreitä, yrityksen Tyky-päivää, tai kaveriporukan aktiviteettipäivää. Voit valita mieluisan paketin synttärisivuiltamme, tai olla meihin yhteydessä, niin räätälöidään juuri teidän näköisenne juhlat!