Pori 2h tiimipäivä

Pori 2h tiimipäivä

390,00 €

Kuvaus

Kahden tunnin tiimipäivä on helposti varattava, sopivan mittainen ja takuuvarmasti hauska kokonaisuus 10 – 30 hengen porukoille. Kahden tunnin tiimipäivän hinta on alkaen 330 €, joka sisältää keskuksen yksityiskäyttöön kahdeksi tunniksi sekä tarvittavat varusteet 15 hengelle. Voit kasvattaa osallistujamäärä varaussivulla, lisähenkilöiden hinta on 22€/hlö.

12:15 - 14:15 Vapaana 30
14:15 - 16:15 Vapaana 30
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kahden tunnin tiimipäivä on helposti varattava, sopivan mittainen ja takuuvarmasti hauska kokonaisuus 10 – 30 hengen porukoille.

Meitä oli 15 henkilön porukka ja kaikki tykkäsi! Varaus oli helppo tehdä, hinta oli edullinen ja saatiin heti kaikki tarvittava info sähköpostiin! Kaikki tykkäsi kiipeilystä ja siitä, että seiniä oli joka lähtöön, niin haastavia kun helpompiakin. Päällimmäisenä ja isoimpana asiana jäi kuitenkin mieleen se, kuinka meidän porukka tsemppasi ja rohkaisi toisiaan. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta kiipeily yhdisti ja tiivisti meidän työporukkaa. Oli hieno huomata kuinka hyvä ryhmähenki meillä oikeasti on. Tulemme varmasti uudestaan!”

- Milla / Siipiweikot

Kahden tunnin tiimipäivän hinta on alkaen 330 €, joka sisältää keskuksen yksityiskäyttöön kahdeksi tunniksi sekä kiipeilyyn tarvittavat varusteet 15 hengelle. Voit kasvattaa osallistujamäärä varaussivulla, lisäosallistujien hinta on 22€/hlö (alueelle voidaan ottaa maksimissaan n. 30 kiipeilijää pelaajaa samanaikaisesti, mutta tiloihimme mahtuu enemmänkin väkeä).

  • Kahden tunnin kesto on havaittu sopivan mittaiseksi aktiviteetille ja/tai palavereille, tämän voi järjestää vaikka keskellä päivää.
  • Seinillä turvavälit on helppo säilyttää.
  • Alkoholittomat juomat ja pienet suolaiset järjestyvät paikan päällä
  • Meille pääsee helposti millä tahansa kulkuneuvolla ja kauppakeskuksen muut palvelut ovat totta kai käytettävissä.

Me olemme noudattaneet koko pandemian ajan jopa suosituksia tiukempia toimintamalleja ja olemme ottaneet näitä käyttöön jopa ennen kuin niitä on suositeltu. Olemme voineet tarjota hauskoja ja turvallisia hetkiä tiimeille ja työporukoille, lapsille ja nuorille, perheille ja pariskunnille, haasteista huolimatta. Toivottavasti näemme teidänkin porukkanne meillä kiipeilemässä.

Varaa oma tiimipäiväsi nyt. Tilaa on rajoitetusti ja parhaat ajat viedään nopeasti, varsinkin kun maailma on vähitellen avautumassa. Tee vuoden virkistävin päätös ja tuo työporukkasi kiipeilemään ja palaveeramaan Irti Maasta -kiipeilykeskukseen!

Anna työporukalle aihetta iloon varaamalla oma vuorosi nyt!