Kaatuvatko seinät päälle kaiken eristäytymisen keskellä? Kaipaatko vaihtelevuutta ja monipuolisuutta liikkumiseen? Poikkeusajan perhekiipeily on erikoistuote, joka on ostettavissa aikana, jolloin emme voi vielä pitää keskuksiamme auki suuremmille ryhmille. Tämä tuote on tunnin mittainen yksityiskiipeily valitsemallesi maksimissaan 9 hengen ryhmälle. Kaikki alueella olijat lasketaan mukaan yhdeksään henkeen, riippumatta siitä kiipeilevätkö kaikki vai ei. Olethan ystävällinen ja noudatat tätä ohjetta. Muista myös, että lasten mukana on oltava aikuinen valvoja. 

Kaikki seinämme ja kiipeilyhaasteemme ovat käytettävissänne ja paikalla on yksi ohjaaja auttamassa teidät alkuun ja varmistamassa turvallisen kiipeilykokemuksen. Kiipeily meillä sopii kaikille iästä ja osaamisesta riippumatta. Niinpä nyt on loistava hetki tulla tutustumaan lajiin tai haastamaan niin itsensä kuin ryhmänsä - hiomaan taitoja ja aikoja huippuunsa.

Yksityiskiipeilyvuorojen välillä on aina tyhjää aikaa, jolloin ryhmät eivät kohtaa toisiaan ja pintoja saadaan lisädesinfioitua. Tervetuloa kiipeilemään!

/ sivu
Laskeva

4 tuote(tta)