Privaattisynttärit Tampere

Privaattisynttärit Tampere

200,00 €

Kuvaus

Enää ei tarvitse lykätä hauskojen ja liikunnallisten kekkereiden pitämistä! Nyt myös synttärit voit järjestää meillä yksityistilaisuutena. Yksityissynttäreihin sisältyy privaattikiipeily, juhlatila ja pienet tarjoilut (voit täydentää tarjoiluita haluamillasi tuotteilla valitsemalla ne alempaa).


Privaattibileiden hinta on 20 €/hlö (huom. minimihinta osallistujien määrästä riippumatta on 200 €).

15:15 - 17:00 Vapaana 20
17:15 - 19:00 Vapaana 20
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Enää ei tarvitse lykätä hauskojen ja liikunnallisten kekkereiden pitämistä! Nyt myös synttärit voit järjestää meillä yksityistilaisuutena. Yksityissynttäreihin sisältyy privaattikiipeily, juhlatila ja pienet tarjoilut. Privaattibileiden hinta on 20 €/hlö (huom. minimihinta osallistujien määrästä riippumatta on 200 €). Irti Maasta -keskuksessa järjestät helposti huippuhauskat synttärit 2-15 kiipeilijälle nyt myös yksityisesti.

Privaattibileet -tuotteeseen sisältyy

  1. Aktiviteetti: kiipeily, Tampereella tarjolla on myös luolaseikkailu (katso oma tuotteensa)
  2. Hauskasti teemoitettu juhlatila ja
  3. Pienet tarjoilut: poppareita, karkkia, mehua ja vettä.

Herkut tarjoillaan tilaan valmiiksi katettuna ja loppusiivous sisältyy hintaan (katso tarjoilupaketin sisältö täältä). Meille ovat tervetulleita kaikenikäiset juhlijat. Olet sitten ensikertalainen tai kokenut kiipeilijä, meiltä löytyy jokaiselle sopivia kiipeilyreittejä. Varusteiksi riittävät sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät. Privaattibileiden hinta on 20 €/hlö (huom. minimihinta osallistujien määrästä riippumatta on 200 €).