Kiipeilylippu Pori

Kiipeilylippu Pori

lippu : 16,00 €

Kuvaus

Kiipeilylipun hinta sisältää varusteet, alkuopastuksen ja tunnin valvottua kiipeilyaikaa. Mukaasi tarvitset vain joustavat vaatteet ja puhdaspohjaiset sisäliikuntaan soveltuvat kengät. Kertalippu oikeuttaa yhteen kiipeilysessioon varattuna aikana. Käyttämättä jäänyttä lippua ei lunasteta takaisin. Saavu paikalle 15 minuuttia ennen varattua aikaa, että ehdit ilmoittautumaan lipunmyynnissä ja vaihtamaan vaatteet ennen alkuopastusta.


HUOM: Toukokuussa toimimme vielä rajoitetummin aukioloin. Ke, to ja su meille voi varata edullisia yksityiskiipeilyitä (alkaen 90€). Koko kiipeilyalue omassa käytössäsi!

14:15 - 15:30 Vapaana 20
lippu: 16,00 €
Kokonaissumma: 0,00 €

Upsell Products

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kiipeilylipun hinta sisältää kiipeilyvaljaat, alkuopastuksen ja tunnin valvotun kiipeilyn. Mukaasi tarvitset vain joustavat vaatteet ja puhdaspohjaiset sisäliikuntaan soveltuvat kengät.

Kertalippu oikeuttaa yhteen tunnin kiipeilysessioon varattuna aikana. Käyttämättä jäänyttä lippua ei lunasteta takaisin.

Jokaisen kiipeilijän tulee osallistua alkuopastukseen ennen kiipeilyn aloittamista. Saavu paikalle 15 minuuttia ennen varattua aikaa, jotta ehdit ilmoittautumaan kassalla ja halutessasi vaihtaa vaatteet ennen alkuopastuksen alkua.

Kiipeily sopii kaikille 15 - 150 kg painaville henkilöille.

Kevään ja kesän tiistai-iltapäivät on varattu 'Valloita vuorenhuiput virtuaalisesti' -haasteelle, jossa yksilöt ja joukkueet keräävät nousumetrejä seiniillä ja yrittävät päästä Mt.Everestin huipulle. Haaste on avoin kaikille ja se alkaa 13.4.2021.