Synttärit isossa viidakossa Helsinki

Synttärit isossa viidakossa Helsinki

Alkaen : 136,00 €

Kuvaus

Vietä ikimuistoiset juhlasi meillä teemoitetuissa juhlatiloissa! Jättäkää tarjoilut ja loppusiivous meidän huoleksemme ja keskittykää hauskanpitoon. Vaihtoehtoisesti voitte vuokrata meiltä vain tilan ja huolehtia muista järjestelyistä itse.

Synttäripaketit sisältävät kiipeilyliput, valjaat, ohjauksen kiipeilyalueella, valitsemanne juhlatilan (katso aikataulusta lisätiedot alempaa) sekä mahdolliset tarjoilut.

Ei riittävästi lippuja saatavilla, ole hyvä ja pienennä lippujen määrää tai muuta ajankohtaa.

Normaalihintainen lippu: 16,00 €
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Synttäripaketit sisältävät kiipeilyliput, valjaat, ohjauksen kiipeilyalueella, valitsemanne juhlatilan ja halutessanne tarjoilut. Tarjoamme synttäreille erilaisia tarjoilupaketteja, joista jokainen juhlaporukka voi valita itselleen mieluisimman vaihtoehdon ja keskittyä vain juhlimiseen! Voit myös järjestää oman näköisesi juhlat ja tuoda omat tarjoilut ja tehdä itse loppusiivouksen. Valitse tarjoilupaketti synttäreihisi kiipeilylippujen valitsemisen jälkeen. Isossa viidakkohuoneessa ryhmän minimikoko on 6 henkeä ja maksimi 20 henkeä. Synttäriporukoilla tulee olla mukanaan kymmentä lasta kohden yksi täysi-ikäinen valvoja, joka valvoo juhlijoita juhlahuoneessa. Mikäli valvojalla pysyvät jalat maan pinnalla, ei hänelle tarvitse hankkia erikseen lippua. Edullisin synttäripaketti sisältää kiipeilyliput kuudelle lapselle, valjaat, ohjauksen kiipeilyalueella ja valitsemanne juhlatilan omalla loppusiivouksella. Juhlinta alkaa kiipeilyllä, josta siirrytte juhlatilaan. HUOM: Juhlatila on käytössänne tunnin, jonka jälkeen tilan tulee olla tyhjä seuraavan varauksen valmistelua varten. Varauksen päättymisaika ei kerro, milloin teidän tulee olla poissa, vaan sen, milloin seuraava ryhmä tulee paikalle. Varauksen vahvistuttua saatte sähköpostitse tarkemmat ohjeet sekä tulostettavat kutsupohjat vieraille lähetettäväksi.