Ennen saapumista

Irti Maasta -keskuksessa kiipeily sopii kaikille. Sinun ei ole tarvinnut harrastaa kiipeilyä voidaksesi harrastaa sitä meillä. Kiipeily monipuolisissa haasteissamme on turvallista, valvottua ja takuulla hauskaa. Jokaisella kiipeilyseinällä on useita eri reittejä, jotka etenevät helposta vaikeaan. Olit sitten aloittelija tai konkari, meiltä löytyy tekemistä jokaiselle. Tutustu turvallisuusohjeisiin ja alueen sääntöihin jo etukäteen.

Hinnat sisältävät kaiken tarvittavan: alkuopastuksen, kiipeilyvaljaat ja tunnin kiipeilyn yhdessä ohjaajiemme kanssa. Varaa mukaasi joustavat vaatteet ja sisäliikuntaan soveltuvat kengät. Keskuksesta löytyy lukolliset säilytyslokerot ja vaatteidenvaihtotilat. Suihkutiloja meillä ei ole.

Pääsylippu on aina hyvä ostaa etukäteen netistä. Näin varmistat pääsysi kiipeilyalueelle haluamanasi ajankohtana. Voit myös tulla ja ostaa lippusi paikan päältä, mutta tällöin lippu on kalliimpi, emmekä voi taata haluamaasi kiipeilyaikaa (alueen kapasiteetti on rajoitettu, joten ruuhkaisina päivinä voit joutua odottamaan hetken seuraavaa vapaata vuoroa).

Varusteiden pukeminen ja tarkistus

Alkuopastus ja varusteiden vaihto

Saavu paikalle viisitoista minuuttia ennen varauksesi alkua, niin ehdit ilmoittautumaan kassalla ja vaihtamaan vaatteet rauhassa ennen alkuopastusta. 

Kahviomme palvelee teitä koko vierailunne ajan. Löydätte valikoimistamme niin terveellisiä välipaloja kuin virvoittavia juomiakin edullisin hinnoin.

Alkuopastus ennen kiipeilyä