Opiskelijoiden kiipeilyn sm-kisat järjestetään Irti Maasta -keskuksissa

Opiskelijat kiipeilyseinille kisailemaan - kiipeilyn OSM 2019 pidetään Irti Maasta!

 

Irti Maasta järjestää opiskelijoiden kiipeilyn SM-kisat syksyllä 2019!

Irti Maasta järjestää opiskelijoiden kiipeilyn sm-kisat syksyllä 2019. Alkukarsinnat käydään neljällä eri paikkakunnalla (Helsinki, Tampere, Raisio ja Pori) ja finaalit kiipeillään Helsingissä. Mukaan kannattaa lähteä, vaikka et olisi aiemmin edes kokeillut kiipeilyä.

 

Kilpa- vai Rentosarja? Ilmoittaudu vaikka molempiin

Kiipeilyn OSM:ssä kisataan kilpa- ja rentosarjoissa. Sarjat kisataan samana päivänä ja ne on aikataulutettu siten, että kilpailijat voivat halutessaan osallistua molempiin sarjoihin.

Kilpasarja on nopeuskilpailu ajanottoseinällä. Kilpailussa kiivetään ensin aikakierros, jonka perusteella kilpailijat jaetaan kaavioon. Tästä eteenpäin kiipeilijät kiipeilevät toisiaan vastaan ja nopeampi kiipeilijä pääsee jatkoon. Kisa huipentuu finaaliin, jossa selviää lopullinen voittaja.

Rentosarja kisataan kolmihenkisin joukkuein useammalla eri seinällä suorittaen pisteytettyjä tehtäviä. Pääpaino rentosarjassa on hauskanpidossa ja kiipeilyyn tutustumisessa, mutta toki siinäkin parhaat lunastavat pääsyliput Helsingin finaaleihin.

 

Kenelle sopii ja mitä mukaan?

Kiipeily Irti Maasta -keskuksessa on hauskaa ja monipuolista ja erilaiset kiipeilyhaasteemme varmistavat sen, että kaikki pääsevät pisteille! Irti Maasta toivottaa kaikki opiskelijat tervetulleeksi viettämään hauska päivä kiipeilyn parissa!

Ikä- tai pituusrajoituksia ei ole, mutta painoa kiipeilijällä tulee olla 15 - 150 kg.

Mukaan tarvitaan vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä tietysti pilkettä silmäkulmaan. Irti Maasta lainaa kaikki muut tarvittavat varusteet ja antaa opastuksen näiden käyttöön.

Kahviostamme voi ostaa pientä välipalaa sekä juotavaa kisan aikana.

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa myöhemmin

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa kesän aikana ja tiedotamme siitä verkkosivujemme lisäksi sosiaalisessa mediassa. Ota Irti Maasta seurantaan Facebookissa ja Instagramissa, niin kuulet asiasta ensimmäisten joukossa ja varmistat paikkasi syksyn huipuimmissa kisoissa!