Opiskelijoiden kiipeilyn sm-kisat järjestetään Irti Maasta -keskuksissa

Kiipeilyn OSM-tapahtuma: joukkueet kasaan ja rennosti seinille! 

Irti Maasta järjestää kiipeilyn OSM-tapahtuman!

Irti Maasta järjestää kiipeilyn OSM-tapahtuman ympäri Suomea. Tapahtuma järjestetään neljällä eri paikkakunnalla (Helsinki, Tampere, Raisio ja Pori) ja voittajat ratkaistaan pisteiden (tai ajan) perusteella. Tapahtuma on rento ja leikkimielinen, eli mukaan kannattaa siis lähteä, vaikka et olisi aiemmin edes kokeillut kiipeilyä.


Tulokset

Tapahtuman tulokset löytyvät täältä. Olemme voittajiin henkilökohtaisesti yhteydellä viikon 44 aikana. Kiitos kaikille osallistujille, ensi vuonna uudelleen!

Huikeat palkinnot

Tapahtuman palkinnot ovat kerta kaikkiaan huikeat! Lisäksi yhdessä OLL:n kanssa teemme tapahtuman aikana kerättyjen pisteiden pohjalta lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:n Oppimateriaali- ja harrastustukeen vähävaraisille lapsille.

Rentosarja

Joukkuepalkinnot

1. sija                 Sokos Hotels -lahjakortti, arvo 300€ (huippubileet ansaitsevat aina huippumajoituksen)

2. sija                 Matka-Vekka -lahjakortti, arvo 200€ (reissu kavereiden kanssa maistuu aina paremmalta, Ciao!)

3. sija                 Irti Maasta 10 kerran kiipeilykortti, arvo 160€ (yhdessä kiipeily on aika hauskempaa)

Kisasarja

Yksilöpalkinnot

1. sija                 Samsung Galaxy Watch Active 2, arvo 460€ (Samsungin uutuusälykello)

2. sija                 Samsung Galaxy Fit -aktiivisuusranneke ja Irti Maasta 10 kerran sarjakortti, yhteisarvo 250€

3. sija                 Samsung Galaxy Fit -aktiivisuusranneke, arvo 90€

Tapahtumapäivät ja -ajat

Kaikki tapahtumat järjestetään klo 15-20 välisenä aikana. Päivä alkaa rentosarjoilla. Kilpasarja kisataan klo 17-18, jonka jälkeen rentosarjan kisat jatkuvat vielä klo 20:00 asti.

  • Raisio: tiistai 22.10.
  • Pori: keskiviikko 23.10.
  • Tampere: torstai 24.10.
  • Helsinki: perjantai 25.10.

 

Kilpa- vai Rentosarja? Ilmoittaudu vaikka molempiin

Kiipeilyn OSM:ssä viiletetään kilpa- ja rentosarjoissa. Sarjat ovat samana päivänä ja ne on aikataulutettu siten, että halutessaan voi osallistua molempiin sarjoihin.

Rentosarjassa viiletetään kolmihenkisin joukkuein useammalla eri seinällä suorittaen pisteytettyjä tehtäviä. Pääpaino rentosarjassa on hauskanpidossa ja kiipeilyyn tutustumisessa, mutta kisan palkinnot ovat silti huikeat.

Kilpasarja on nopeuskilpailu ajanottoseinällä. Kilpailussa kiivetään ensin aikakierros, jonka perusteella kilpailijat jaetaan kaavioon. Tästä eteenpäin kiipeilijät kiipeilevät toisiaan vastaan ja nopeampi kiipeilijä pääsee jatkoon. Parit kisaavat toisiaan vastaan kunnes voittaja on löytynyt.

 

Kenelle sopii ja mitä mukaan?

Kiipeily Irti Maasta -keskuksessa on hauskaa ja monipuolista ja erilaiset kiipeilyhaasteemme varmistavat sen, että kaikki pääsevät pisteille! Irti Maasta toivottaa kaikki opiskelijat tervetulleeksi viettämään hauska päivä kiipeilyn parissa!

Ikä- tai pituusrajoituksia ei ole, mutta painoa kiipeilijällä tulee olla 15 - 150 kg.

Mukaan tarvitaan vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä tietysti pilkettä silmäkulmaan. Irti Maasta lainaa kaikki muut tarvittavat varusteet ja antaa opastuksen näiden käyttöön.

Kahviostamme voi ostaa pientä välipalaa sekä juotavaa kisan aikana.

Tapahtumapäivän kulku

Saavu paikalle hieman ennen sovittua aikaa, jotta ehditte tarvittaessa vaihtaa varusteet ja olette valmiina tapahtuman alkaessa. Alkamisajankohta on tapahtuman alkamisaika, jolloin kaikkien osallistujien tulee olla valmiina. Aikaa tapahtumaan menee noin 1,5 tuntia. Ajan päätyttyä ohjaaja pyytää kiipeilijöitä siirtymään takaisin varusteidenvaihtotilaan ja kerää pistekortit pois. Keskuksesta löytyy lukolliset säilytyslokerot, suihkutiloja meillä ei ole. Kiipeilyyn ja valmistautumiseen kannattaa varata aikaa kokonaisuudessaan n. 2 tuntia, mutta keskuksella on tapahtumaa koko päivän ja muiden osallistujien suorituksia kannattaa ilman muuta jäädä seuraamaan.

Yleisiä asioita

Osallistumisoikeus

OSM-kisoihin voivat osallistua kaikki korkeakouluopiskelijat. Ensisijainen osallistumisoikeus on OLL:n jäsenillä. OLL:oon kuulumattomien ylioppilaskuntien jäsenet sekä ammattikorkeakouluopiskelijat, jotka eivät ole oman opiskelijakuntansa jäseniä, ovat oikeutettuja osallistumaan OSM-kisoihin, mutta näiden osallistumismaksuihin tulee 50%:n korotus. Osallistujalla on oltava voimassaoleva opiskelijakortti tai muu pätevä todiste opiskelusta mukana kisapaikalla. 

Vakuutus

Kilpailijat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta, vaan vakuutuksen hankkiminen on jokaisen kilpailijan omalla vastuulla. OLL:n järjestövakuutus ei kata kiipeilyn OSM -kisoihin osallistumista.

Majoitus ja saapuminen

Kaikki keskukset sijaitsevat kaupppakeskuksissa ja lähistöllä on useita hotelleja. Irti Maasta tiedottaa osallistujia mahdollisista yhteistyösopimuksista hotellien kanssa lähempänä tapahtumaa. Keskuksemme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä. Meille on helppoa saapua julkisilla tai omilla kulkuvälineillä. Keskusten osoitteet löydät puistot-sivulta

 

Menossa mukana

Galaxy Watch Active 2HobsterHifiStudioOLL

 

Ilmoittaudu tapahtumaan alta

Ilmoittaudu tapahtumaan alta. Valitse kaupunki/sarja ja täytä osallistujien yhteys- ja muut vaadittavat tiedot. Voit ilmoittautua molempiin sarjoihin samaan aikaan tai erikseen, ilmoittautua voi niin kauan kuin paikkoja on vapaana. Osallistumismaksu tulee maksaa viimeistään kisapäivänä ennen kisojen alkamista.

There are no products matching the selection.