Opiskelijalippu Pori

Opiskelijalippu Pori

Opiskelija : 11,20 €

Kuvaus

Kiipeilylipun hinta sisältää varusteet, alkuopastuksen ja tunnin valvottua kiipeilyaikaa. Mukaasi tarvitset vain joustavat vaatteet ja puhdaspohjaiset sisäliikuntaan soveltuvat kengät. Kertalippu oikeuttaa yhteen kiipeilysessioon varattuna aikana. Käyttämättä jäänyttä lippua ei lunasteta takaisin. Saavu paikalle 15 minuuttia ennen varattua aikaa, että ehdit ilmoittautumaan lipunmyynnissä ja vaihtamaan vaatteet ennen alkuopastusta.


Opiskelijoilla tulee olla OLL:oon kuuluvan opiskelijajärjestön myöntämä voimassaoleva opiskelijakortti mukana saapuessaan kiipeilemään.


Huom. verkkomaksualennus on voimassa vain normaalihintaisissa lipuissa.

17:15 - 18:30 Vapaana 0
Opiskelija: 11,20 €
Kokonaissumma: 0,00 €

KORONAVIRUSEPIDEMIAN VUOKSI OLEMME SULKENEET OVEMME VÄLIAIKAISESTI. LUE AIHEESTA ENEMMÄN TÄÄLTÄ

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kiipeilylipun hinta sisältää kiipeilyvaljaat, alkuopastuksen ja tunnin valvotun kiipeilyn. Mukaasi tarvitset vain joustavat vaatteet ja puhdaspohjaiset sisäliikuntaan soveltuvat kengät.

Kertalippu oikeuttaa yhteen tunnin kiipeilysessioon varattuna aikana. Käyttämättä jäänyttä lippua ei lunasteta takaisin.

Jokaisen kiipeilijän tulee osallistua alkuopastukseen ennen kiipeilyn aloittamista. Saavu paikalle 15 minuuttia ennen varattua aikaa, jotta ehdit ilmoittautumaan kassalla ja halutessasi vaihtaa vaatteet ennen alkuopastuksen alkua.

Opiskelijoilla tulee olla OLL:oon kuuluvan opiskelijajärjestön myöntämä opiskelijakortti mukana saapuessaan kiipeilemään.

Kiipeily sopii kaikille 15 - 150 kg painaville henkilöille.