Opiskelijaedut Irti Maasta -keskuksessa

Opiskelijat edullisesti seinille!


OLL:n jäsenille 30%:n alennus kiipeilylipuista

Opiskelijat kiipeilevät ekstraedullisin hinnoin

Opiskelijat kiipeilevät Irti Maasta -keskuksessa 30%:n alennuksella. Kiipeilylipun hinta sisältää tunnin kiipeilyn, valjaiden vuokran ja opastuksen.

Irti Maasta ja Opiskelijoiden Liikuntaliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen ja opiskelija-alennuksen lisäksi suunnitteilla on huikeita tapahtumia. Ota Irti Maasta seurantaan somessa, niin kuulet uutiset ensimmäisten joukossa. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

 
Opiskelijaliput on nyt varattavissa

Uudenlainen ja innostava elämys

Kiipeily Irti Maasta -keskuksessa on täysin uudenlainen elämys, joka nostaa hymyn huulille ja saa adrenaliinin virtaamaan. Irti Maasta -keskuksessa pääset kokeilemaan kiipeilyä helposti ja vaivattomasti. Automaattivarmistimet ja kiipeilylipun hintaan kuuluvat varusteet ja opastus näiden käyttöön takaavat sen, että sinun ei tarvitse tietää kiipeilystä mitään voidaksesi kokeilla sitä meillä.

Erilaiset kiipeilyseinämme innostavat kokeilemaan  ja henkilökuntamme neuvoo ja tsemppaa kiipeilijöitä koko tunnin ajan. Tule yksin, tai kerää kaverit kokoon ja tulkaa yhdessä kokeilemaan miltä tuntuu kiivetä korkeuksiin!

 

Takuulla hauskaa ja sopii kaikille

Kiipeily monipuolisissa haasteissamme on takuulla hauskaa! Jokaiselta kiipeilyseinältä löytyy useita eri reittejä, jotka etenevät helposta vaikeaan. Olit sitten aloittelija tai konkari, meiltä löytyy tekemistä jokaiselle.

Ikä- tai pituusrajoituksia ei ole, mutta painoa kiipeilijällä tulee olla 15 - 150 kg. Mukaan tarvitaan vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä tietysti pilkettä silmäkulmaan. Kahviostamme voi ostaa pientä välipalaa sekä juotavaa.

Jokaisella opiskelijalipulla kiipeilevällä on oltava mukana OLL:oon kuuluvan opiskelijajärjestön opiskelijakortti, joka tulee esittää kassalla ilmoittautumisen yhteydessä.

Kiipeile yksin tai kavereiden kanssa
 

Valitse kaupunki ja varaa opiskelijaliput