Luolaseikkailusynttärit Pori

Luolaseikkailusynttärit Pori

Alkaen : 74,00 €

Kuvaus

Vietä ikimuistoiset juhlasi meillä teemoitetuissa juhlatiloissa! Jättäkää tarjoilut ja loppusiivous meidän huoleksemme ja keskittykää hauskanpitoon. Vaihtoehtoisesti voitte vuokrata meiltä vain tilan ja huolehtia muista järjestelyistä itse.

Synttäripaketit sisältävät kiipeilyliput, valjaat, ohjauksen kiipeilyalueella, valitsemanne juhlatilan sekä mahdolliset tarjoilut.

Huom! Juhlatila arkisin veloituksetta. Etusi 30€! Järjestelmämme antaa alennuksen automaattisesti varausta tehdessä.

Ei riittävästi lippuja saatavilla, ole hyvä ja pienennä lippujen määrää tai muuta ajankohtaa.

Aikuiset (16v ja yli): 9,00 €
Lapset ja nuoret (alle 16v): 9,00 €
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Synttäripaketit sisältävät elämysliput, varusteet, ohjauksen, valitsemanne juhlatilan sekä mahdolliset tarjoilut. Tarjoamme synttäreille erilaisia tarjoilupaketteja, joista jokainen juhlaporukka voi valita itselleen mieluisimman vaihtoehdon ja keskittyä vain juhlimiseen! Voit myös järjestää oman näköisesi juhlat ja tuoda omat tarjoilut ja tehdä itse loppusiivouksen. Valitse tarjoilupaketti synttäreihisi osallistujamäärän valitsemisen jälkeen. Luolaseikkailusynttäreillä ryhmän minimikoko on 6 henkeä ja maksimi 10 henkeä. Synttäriporukoilla tulee olla mukanaan kymmentä lasta kohden yksi täysi-ikäinen valvoja, joka valvoo juhlijoita juhlahuoneessa. Mikäli valvoja pysyy maan pinnalla, ei hänelle tarvitse hankkia erikseen lippua. Edullisin synttäripaketti sisältää opastetun luolaseikkailun kuudelle lapselle, varusteet, ja viidakkoteemaisen juhlatilan omalla loppusiivouksella. Juhlinta alkaa luolaseikkailulla, josta siirrytte juhlatilaan. Varauksen vahvistuttua saatte sähköpostitse tarkemmat ohjeet.