Koululaiskombo Tampere

Koululaiskombo Tampere

75,00 €

Kuvaus

Kiipeily Irti Maasta -keskuksessa vahvistaa liikuntaan liittyviä myönteisiä kokemuksia ja auttaa kehittämään sosiaalisia taitoja yhdessä tekemisen kautta. Keväällä 2021 koululaisille on kertaheitolla enemmän tekemistä koululaiskombolipun muodossa. Koululaiskombo sisältää kiipeilyä ja luolaseikkailua 1,5 h aikana! Huom: varaus on aina vähintään 15 henkilölle. Voimme ottaa vastaan jopa 25 hengen ryhmiä, valitse lisähenkilöt alempaa.


Tälle päivälle ei voi tehdä varauksia.

Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kiipeily kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja motorisia taitoja. Irti Maasta -keskuksessa voima, kestävyys, liikkuvuus, nopeus, hahmotttaminen ja havaintomotoristen taitojen kehittäminen tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Innostava ympäristö rohkaisee kokeilemaan ja antaa myönteisiä onnistumisen kokemuksia. Seinien vaihtelevat haasteet pitävät samalla huolta siitä, että kaikkien huippujen saavuttamiseksi pitää kuitenkin hieman ponnistella.

Koululaisliput ovat varattavissa arkisin, ja ryhmän minimikoko on 15 oppilasta. Suosittelemme, että kymmentä oppilasta kohti on vähintään yksi valvoja. Voitte halutessanne tutustua etukäteen alueen sääntöihin ja turvallisuusohjeisiin

Mukaan tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä tietysti pilkettä silmäkulmaan. Kahviostamme voi ostaa pientä välipalaa sekä juotavaa.