Anna lahjaksi elämys!


Irti Maasta -lahjakortti liikuttaa kaikenikäisiä

Elämys on ikimuistoinen lahja

Irti Maasta laittaa lahjansaajan liikkumaan ja tuottaa ikimuistoisia kokemuksia.

banner

Jokaiselle sopiva lahja

Irti Maasta -lahjakortti tuottaa hyvän mielen sekä antajalle että saajalle. Liikunnallinen lahjakortti on oiva valinta lapsille, sukulaisille, kavereillle tai puolisolle. Irti Maasta -keskuksesta löytyy tekemistä kaikenikäisille ja kaikki saavat varmasti uusia huikeita elämyksiä liikunnan ohessa. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostohetkestä.

Lue lisää lahjakortin käyttämisestä ja voimassaoloajasta täältä.

banner

Sarjalipulla saat enemmän elämyksiä edullisemmin!

Osta kerralla useampia kertoja, niin saat elämykset edullisemmin. Mitä useamman kerran kortin ostat, sitä enemmän alennusta saat! Sarjalipulla saat jopa 15 %:n alennuksen elämyksistä! Sarjaliput käyvät kaikissa Irti Maasta -keskuksissa ympäri Suomen ja kaikkiin aktiviteetteihin. Voit käyttää sarjalippuja niin netissä, kuin paikan päälläkin. Sarjalippu on voimassa 12 kk ostohetkestä.

Osta lahjat kätevästi verkosta ilman jonotusta

Voit valita toimitustavaksi nopean sähköpostitoimituksen tai tilata tyylikkäät fyysiset lahjakortit postitoimituksella suoraan kotiisi! Irti Maasta tarjoaa yli 60 euron lahjakorttitilauksiin postituksen veloituksetta. Huomaathan, että alle 20 € lahjakortit ovat saatavilla ainoastaan verkkokaupasta.

/ sivu
Laskeva

8 tuote(tta)