Koululaislippu Raisio

Koululaislippu Raisio

Oppilas : 5,00 €

Kuvaus

Kiipeily Irti Maasta -keskuksessa vahvistaa liikuntaan liittyviä myönteisiä kokemuksia ja auttaa kehittämään sosiaalisia taitoja yhdessä tekemisen kautta.


09:45 - 10:50 Vapaana 40
11:15 - 12:20 Vapaana 40
12:45 - 13:50 Vapaana 40
14:15 - 15:20 Vapaana 40
Oppilas: 5,00 €
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kiipeily kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja motorisia taitoja. Irti Maasta -keskuksessa voima, kestävyys, liikkuvuus, nopeus, hahmotttaminen ja havaintomotoristen taitojen kehittäminen tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Innostava ympäristö rohkaisee kokeilemaan ja antaa myönteisiä onnistumisen kokemuksia. Seinien vaihtelevat haasteet pitävät samalla huolta siitä, että kaikkien huippujen saavuttamiseksi pitää kuitenkin hieman ponnistella.

Koululaisliput ovat varattavissa arkisin, ja ryhmän minimikoko on 15 oppilasta. Kymmentä oppilasta kohti on oltava vähintään yksi valvoja. Voitte halutessanne tutustua etukäteen alueen sääntöihin ja turvallisuusohjeisiin

Mukaan tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä tietysti pilkettä silmäkulmaan. Kahviostamme voi ostaa pientä välipalaa sekä juotavaa.

Koululaiskiipeilyn varaukseen merkitty alkamisaika on hetki, jolloin teidän tulee viimeistään saapua keskukseen. Kun saavutte, teidät ohjataan briiffiin, jossa voitte vaihtaa vaatteet ennen opastuksen alkamista. Tähän on varattu aikaa 15 minuuttia, jonka jälkeen siirrytte kiipeilyalueelle, jossa voitte vapaasti kiipeillä 45 minuutin ajan. Tämä aika riittää erittäin hyvin peruskoululaisille. Tämän jälkeen palaatte opastushuoneeseen noutamaan vaatteet ja tavarat ennen poistumista. Yhteensä kiipeilyvuoroon kannattaa varata aikaa noin 1 h 15 minuuttia.