Koululaislippu ryhmätyötilalla / luokkaretki Pori

Koululaislippu ryhmätyötilalla / luokkaretki Pori

Alkaen : 75,00 €

KuvausVaraa luokallesi kiipeilyliput ja ryhmätyötila. Tila on käytössänne 45 minuuttia kiipeilyn jälkeen. Tilassa voi syödä eväitä, tehdä läksyjä tai järjestää vaikka erilaisen luokkaretken.


Tee varaus valitsemalla alla olevasta kalenterista päivämäärä, aika ja kiipeilijöiden määrä. Täydennä halutessasi tarjoilupaketilla. Siirry tämän jälkeen vahvistamaan varaus. Ei riittävästi lippuja saatavilla, ole hyvä ja pienennä lippujen määrää tai muuta ajankohtaa.

Oppilas: 5,00 €
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kiipeily kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja motorisia taitoja. Irti Maasta -keskuksessa voima, kestävyys, liikkuvuus, nopeus, hahmotttaminen ja havaintomotoristen taitojen kehittäminen tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Innostava ympäristö rohkaisee kokeilemaan ja antaa myönteisiä onnistumisen kokemuksia. Seinien vaihtelevat haasteet pitävät samalla huolta siitä, että kaikkien huippujen saavuttamiseksi pitää kuitenkin hieman ponnistella.

Koululaisliput ovat varattavissa arkisin, ryhmän minimikoko on 15 oppilasta (ts. minimilaskutus on aina 15 hengen mukaan). Opettaja / valvoja kiipeilee halutessaan ryhmän mukana veloituksetta. 

Mukaan tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä tietysti pilkettä silmäkulmaan. Kahviostamme voi ostaa pientä välipalaa sekä juotavaa.

Ryhmätyötila on käytössänne 45 minuuttia kiipeilyn jälkeen. Voitte käyttää tilaa eväiden syömiseen, läksyjen tekemiseen tai vaikkapa erilaisen luokkaretken pitämiseen. Kysy lisää koululaisille opetussuunnitelman pohjalta suunnitelluista tehtävistämme.