Koululaislippu Helsinki ryhmätyötilalla

Koululaislippu Helsinki ryhmätyötilalla

Alkaen : 75,00 €

Kuvaus


Kiipeily Irti Maasta -keskuksessa vahvistaa liikuntaan liittyviä myönteisiä kokemuksia ja auttaa kehittämään sosiaalisia taitoja yhdessä tekemisen kautta.


Ryhmätyötila on käytössänne 45 minuuttia kiipeilyn jälkeen.


Tälle päivälle ei voi tehdä varauksia.

Oppilas: 5,00 €
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kiipeily kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja motorisia taitoja. Irti Maasta -keskuksessa voima, kestävyys, liikkuvuus, nopeus, hahmotttaminen ja havaintomotoristen taitojen kehittäminen tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Innostava ympäristö rohkaisee kokeilemaan ja antaa myönteisiä onnistumisen kokemuksia. Seinien vaihtelevat haasteet pitävät samalla huolta siitä, että kaikkien huippujen saavuttamiseksi pitää kuitenkin hieman ponnistella.

Koululaisliput ovat varattavissa arkisin, ryhmän minimikoko on 15 oppilasta (ts. minimilaskutus on aina 15 hengen mukaan). Opettaja / valvoja kiipeilee halutessaan ryhmän mukana veloituksetta. 

Mukaan tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä tietysti pilkettä silmäkulmaan. Kahviostamme voi ostaa pientä välipalaa sekä juotavaa.

Ryhmätyötila on käytössänne 45 minuuttia kiipeilyn jälkeen. Voitte käyttää tilaa eväiden syömiseen, läksyjen tekemiseen tai vaikkapa oppitunnin pitämiseen. Kysy lisää koululaisille opetussuunnitelman pohjalta suunnitelluista tehtävistämme.