Koululaislippu ryhmätyötilalla / luokkaretki Helsinki

Koululaislippu ryhmätyötilalla / luokkaretki Helsinki

Alkaen : 75,00 €

KuvausVaraa luokallesi kiipeilyliput ja ryhmätyötila. Tila on käytössänne 45 minuuttia kiipeilyn jälkeen. Tilassa voi syödä eväitä, tehdä läksyjä tai järjestää vaikka erilaisen luokkaretken.


Tee varaus valitsemalla alla olevasta kalenterista päivämäärä, aika ja kiipeilijöiden määrä. Täydennä halutessasi tarjoilupaketilla. Siirry tämän jälkeen vahvistamaan varaus. Tälle päivälle ei voi tehdä varauksia.

Oppilas: 5,00 €
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kiipeily kehittää tasapainoa, liikkuvuutta ja motorisia taitoja. Irti Maasta -keskuksessa voima, kestävyys, liikkuvuus, nopeus, hahmotttaminen ja havaintomotoristen taitojen kehittäminen tapahtuu turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Innostava ympäristö rohkaisee kokeilemaan ja antaa myönteisiä onnistumisen kokemuksia. Seinien vaihtelevat haasteet pitävät samalla huolta siitä, että kaikkien huippujen saavuttamiseksi pitää kuitenkin hieman ponnistella.

Koululaisliput ovat varattavissa arkisin, ryhmän minimikoko on 15 oppilasta (ts. minimilaskutus on aina 15 hengen mukaan). Opettaja / valvoja kiipeilee halutessaan ryhmän mukana veloituksetta. 

Mukaan tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä tietysti pilkettä silmäkulmaan. Kahviostamme voi ostaa pientä välipalaa sekä juotavaa.

Ryhmätyötila on käytössänne 45 minuuttia kiipeilyn jälkeen. Voitte käyttää tilaa eväiden syömiseen, läksyjen tekemiseen tai vaikkapa erilaisen luokkaretken pitämiseen. Kysy lisää koululaisille opetussuunnitelman pohjalta suunnitelluista tehtävistämme.