Kiipeilykokonaisuus (1h) Tampere

Kiipeilykokonaisuus (1h) Tampere

339,90 €

Kuvaus

Paras tapa päättää harrasteryhmänne kausi tai tiivistää ryhmähenkeä! Koko kiipeilyalue on varattu tunniksi vain teidän käyttöönne. Alueella olevat ohjaajamme auttavat ja tsemppaavat koko tunnin, ja kaikille on tarjolla varmasti uusia kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä.

Viimeistele joukkueenne tilaisuus juhlahuoneella ja tarjoiluilla; näin varmistat onnistuneen ja ikimuistoisen tilaisuuden!

Tilaisuuden maksimikapasiteetti on 30 henkilöä.
14:15 - 15:30 Vapaana 30
15:15 - 16:30 Vapaana 30
16:15 - 17:30 Vapaana 30
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kiipeilykokonaisuus on tunnin kestävä yksityiskiipeily, jossa koko kiipeilyalue on varattu teidän käyttöönne (muissa tiloissamme saattaa olla muita asiakkaita). Halutessanne voitte varata myös kaksi peräkkäistä vuoroa. Tällöin saatte toisen kiipeilytunnin hintaan 160 €. Huomaattehan, että varatessanne kaksi kiipeilytuntia peräkkäin tarvitsee teidän varata mahdolliset tarjoilut yms. vain toiseen kiipeilyyn. Ilmoittautukaa saapuessanne kassalle, josta henkilökuntamme opastaa teidät eteenpäin. Suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin ennen varauksen alkamisajankohtaa, jotta kaikki osallistujat ehtivät halutessaan vaihtaa varusteet ennen opastuksen alkamista. Huomaathan, että seuratuotteilla on viikonloppuisin eri hinnat, jotka näkyvät kalenterista.